rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Gazdája jött Zsazsáért, aki az eb oltási és egyéb papírjait bemutatta, így az állatot hazavihette

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Gazdája jött Zsazsáért, aki az eb oltási és egyéb papírjait bemutatta, így az állatot hazavihette
  A(z) Gazdája jött Zsazsáért, aki az eb oltási és egyéb papírjait bemutatta, így az állatot hazavihette című képet 2445 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • A felelős állattartást segíti szemléletformáló tevékenységünk Sada az adó 1% felajánlásoknak köszönhetõen került új gazdihoz Állatbarátok Adó 1%-a segítségével tudtuk megmenteni ezt a kiskutyát Blackit! Ujvit az utcáról mentette meg az Orpheus Állatvédõ Egyesület Lizi, a magyar vizsla élete az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén ért révbe! Cilike új gazdijának kezében Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk! Gazdihoz adtuk Snazit - lakossági adó egy százalékos támogatás nélkül nehezebben menne! Az Szja 1% felajánlások révén került szerető Gazdihoz Breki Tapi kutyust megmentettük! Csavi Gazdihoz került! Jamm az adó 1% támogatások révén került új gazdikhoz Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetõen Tata új gazdihoz került Totyát megmentettük! Maki utcáról került megmentésre, az Orpheus Állatmentõ Csapata rendbehozta, majd gazdához adta õt Az szja 1 százalék felajánlások révén Bobi és Tekla biztonságba került A boxer - keverék kutyát rendõrségi kérésre az ebrendészet állatbefogója azért fogta be, mert beszökött egy portára, és az ott lévõ állatokkal konfliktusba keveredett. Új gazdát kerestünk neki! Spuri már új szeretõ gazdijai mellett van Maximust a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Szerető Gazdinál Barack!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek