rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Lunát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

 • 2009

  Mayloo  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Lunát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
  A(z) Lunát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni című képet 1068 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Picúrt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Lexy gazdáját megtaláltuk, aki érte jött és hazavitte! Anci kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Csutakot megmentettük! Csoda az adó 1% felajánlások révén menekült meg Állatmentés: Bubu (Pizzás) Gazdihoz került! Körte kutyát autó gázolta, az Orpheus Állatvédõ Egyesület rendbe hozta, gazdáját felkutattuk, biztonságba került Dalmit a gazdája adta le a telepre. Fél évnyi bentlét után sikerült jó gazdához adni az Orpheus Állatvédõ Egyesületnek Pufit újszülötten az utcán találta, felnevelte az Orpheus, és a végén gazdihoz került! Új gazit kerestünk Pulusnak Sanyit megmentettük és új gazdit kerestünk neki! Szerető Gazdival Kerteske! Cilike új gazdijának kezében Manó kutyus szeretõ gazdihoz került! Bazsi kutya bajban volt, de szeretõ gazdihoz került! Samu az állatvédelmi munka révén került vissza otthonába! Bözsit és Bátort a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Adó 1% felajánlása révén Bundás megmenekült és szeretõ helyre került Zoltán kutya lakhelye megszûnt, az Orpheus Állatvédõ Egyesület szerencsére tudott segíteni, az állat megmenekült! Gazdihoz került Szunyó!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek