rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy lelketlen ember bedobta egy ház kerítésén. Nem kellett senkinek, ezért kérték az elszállítását, és az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdát!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy lelketlen ember bedobta egy ház kerítésén. Nem kellett senkinek, ezért kérték az elszállítását, és az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdát!
  A(z) Egy lelketlen ember bedobta egy ház kerítésén. Nem kellett senkinek, ezért kérték az elszállítását, és az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdát! című képet 2392 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően Gazdihoz jutottunk Bendegúzt Rendõrségi kérésre szállítottuk be az egyébként szelíd és játékos szuka kutyát. Pampa azóta már gazdira talált! Bogyinak szeretõ gazdit találtunk Fücsit megmentettük! Dabas szerető Gazdihoz került! Adó 1% felajánlások révén szerető Gazdihoz került Gyűszű Szanit Gazdihoz juttattuk az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően Béla szeretõ gazdihoz került Picúrt hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Rendszeresek az Orpheus állatvédelmi telepén a gyerekcsoportok! Lada és két testvére is állatbarát családhoz került! Dodó az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen menekült meg és került szeretõ gazdihoz Ritának egy nagyon kedves gazdit találtunk Medi kutyát is az Orpheus Állatvédõ Egyesület csapata mentette meg Dina szerető Gazdira talált! Norm kutyát a fagytól mentettük meg! Kuky az adó 1 százalék támogatásoknak köszönhetõen talált szeretõ gazdira Megmentettük Szenti kutyát! Csatornába rekedt kutya mentése - az Orpheus lakossági támogatás nélkül nehezebben mûködne - köszönjük! Bazsi kutya bajban volt, de szeretõ gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek