rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy lelketlen ember bedobta egy ház kerítésén. Nem kellett senkinek, ezért kérték az elszállítását, és az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdát!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy lelketlen ember bedobta egy ház kerítésén. Nem kellett senkinek, ezért kérték az elszállítását, és az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdát!
  A(z) Egy lelketlen ember bedobta egy ház kerítésén. Nem kellett senkinek, ezért kérték az elszállítását, és az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdát! című képet 2558 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Szerető Gazdinál Labanc! Kutyamentés: Csodát megmentettük! Androt a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Meggyógyítottuk, gazdihoz adtuk Lobo-t Roxy a németjuhász fajtiszta kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került örökbeadásra Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki! Kutyamentés: Szerető Gazdira talált Gombóc! Pite az adó 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően került szerető Gazdihoz Doux szeretõ gazdihoz került az adó egy százalék felajánlásoknak köszönhetõen Dijont hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Manci az Szja 1% felajánlás révén menekült meg Brúnó kutyát utcáról szedtük össze, gazdihoz adtuk! Zizi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően visszakerült eredeti Gazdáihoz Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg! Gabesz az adóegyszázalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Falatka Gazdihoz került! A pici Gríz oltásai, parazitáktól mentesítése után szeretõ gazdihoz került Adó egy százalék támogatásával Fecó új gazdira talált Kutyamentés: Sárga szerető Gazdihoz került! Adó 1% támogatása révén Orpi szeretõ gazdihoz került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek