rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy lelketlen ember bedobta egy ház kerítésén. Nem kellett senkinek, ezért kérték az elszállítását, és az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdát!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy lelketlen ember bedobta egy ház kerítésén. Nem kellett senkinek, ezért kérték az elszállítását, és az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdát!
  A(z) Egy lelketlen ember bedobta egy ház kerítésén. Nem kellett senkinek, ezért kérték az elszállítását, és az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdát! című képet 2447 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően mentettük meg Gogot Soma az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen menekült meg és került szeretõ gazdihoz Adó egy százalék felajánlása révén Foltika gazdihoz került Utcáról mentett kutyus Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki! Egy bevásárlóközpont hátsó kapujánál vert tanyát a négy év körüli, szuka, fajtiszta németjuhász. Liza ezután új gazdihoz került! Orpheus Állatvédõ Egyesület - Állatmentés Sztani felelõtlen gazdáját felkutattuk. Mivel az ebnek érvényes veszettség elleni oltása van, semmi akadálya nem volt annak, hogy átadjuk neki a kutyáját Boxost testvéreivel együtt dobták utcára, az Orpheus Állatmentõ Csapat révén menekültek meg Vilit kidobták, megmentettük és új gazdit kerestünk neki! A csipet - csapat az Orpheus által menekült meg, szeretõ gazdihoz kerültek! Adóegyszázalék felajánlása révén Tódi hazakerült Kuni az öregebb szuka is gazdira lelhetett az Orpheus állatvédelmi munkájának köszönhetõen Gazdát találtunk köpcösnek is Megmentett Állatok - Támogassa az Állatok megmentését! Fress szerető Gazdihoz került! Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk! Ácsi az állatbarátok adó 1% felajánlásainak köszönhetően került vissza eredeti Gazdijaihoz Lominak cicabarát gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Picúrnak gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek