rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Gordont kidobta gazdája, az Orpheus Egyesület állatmentõ csapata egészségügyileg rendbe hozta, gazdihoz segítette

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Gordont kidobta gazdája, az Orpheus Egyesület állatmentõ csapata egészségügyileg rendbe hozta, gazdihoz segítette
  A(z) Gordont kidobta gazdája, az Orpheus Egyesület állatmentõ csapata egészségügyileg rendbe hozta, gazdihoz segítette című képet 2338 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Csoda az adó 1% felajánlások révén menekült meg Állatokról készült fotókiállítás az Állatkertben - sokan itt szembesültek az állatvédelmi problémákkal Kutyamentés: Backi Gazdihoz került! Sándor egy tanyáról szökött el, majd szerencsére visszakerült gazdájához Bendegúz állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg és került haza eredeti Gazdijához Új Gazdira talált Gabe! Doxit a felajánlott adó egyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Kubi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Az Orpheus megmentette és gazdát keresett Lominak Hajós az állatbarátok által felajánlott szja 1%-nak köszönhetően menekült meg Megunták, kikötve a bolt elõtt hagyták - támogassa az állatok megmentését adó egy százalékával! Kacit befogadtuk, majd gazdit kerestünk neki Pocok kutyust az állatvédõk az adó 1% támogatás révén juttatták szeretõ gazdihoz Bandi, az öreg kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Csontit a fiatal, játékos, szuka kutyust örökbe fogadták Samut hazajuttattuk az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően Márk gazdája jelentkezett és hazavitte a kutyust Állatmentés adó 1% - Bodrit megmentette az Orpheus! Megmentettük Karcsika kutyust! Jamm szerető Gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek