rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven)

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven)
  A(z) Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven) című képet 2620 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Mollit az Orpheus Állatmentõ csapata mentette meg! Pihi kutyát utcára, dobozba tették ki, az Orpheus csapat felnevelte, szeretõ gazdihoz adta Márk gazdája jelentkezett és hazavitte a kutyust Egy lelketlen ember bedobta egy ház kerítésén. Nem kellett senkinek, ezért kérték az elszállítását, és az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdát! Rexikét megmentettük! Puffyt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Fokszi kutya a lakosság adóegyszázalék felajánlása révén lett jobban és került gazdihoz! Állatmentés, Grou és Májló szerető Gazdihoz került! Jessy az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően visszakerült eredeti Gazdijához Állatmentés: Tekla Gazdihoz került! Ingrid az adó 1% felajánlások révén került szeretõ gazdihoz Foxer kutya az Orpheus és az állatvédelmet támogatók révén menekült meg Egy bevásárló központ környékén élelem után kutatott két másik társával a 3-4 év körüli, kis testû, kan keverék kutya. Gazdihoz került! Megmentettük Sellő kutyát! Mind a 6 kiskutyának gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Sanyit megmentettük és új gazdit kerestünk neki! Szobros az Szja 1% felajánlások révén új gazdira talált Szobi Gazdihoz került! Maxot hazajuttattuk az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően Mentett kutyacsalád
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek