rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven)

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven)
  A(z) Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven) című képet 2534 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Zuzut a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Állatmentés: Megmentettük Bronz (Johny) kutyust! Állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került Böbe új gazdihoz Nádas szerető Gazdira talált! Pafi az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen szeretõ gazdihoz került Adó 1% forintokból menekütek meg ezek a kiskutyák, az Orpheus Állatvédõ Egyesületnek köszönhetõen Jó gazdihoz sikerült juttatnunk Bogit! Adó 1 százalék felajánlása révén Anka szerető Gazdihoz került Ordi eredeti gazdáját sikerült felkutatni, aki az állat oltási könyvét bemutatta, az állatot pedig hazavitte! Egész évben ingyenes állatos kiadványokat osztunk Állatmentés: Tekla Gazdihoz került! Elkóborolt, megtaláltuk, majd örökbe adtuk Cicamentés: Vöri cica az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Zsimi a füles kutya az Orpheus révén és a lakosság nagylelkû támogatása által menekült meg Adóegyszázalék felajánlása révén Mogyoró szerető Gazdihoz került Tina az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Hosszas gazdakeresésünk sikerrel járt és örökbe adtuk Picit Elza egy temetõben kóborolt, majd a befogást követõen új gazdihoz került! Orpi a németjuhász az Orphus Egyesület munkája évén menekült meg Nimi az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került gazdihoz
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek