rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven)

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven)
  A(z) Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven) című képet 2283 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Masi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Állatbarátok adó 1% felajánlásának is köszönhetően szerető Gazdihoz került Tib Dózer (Zseton) egy új család befogadott kedvence lett Labikát az Orpheus Állatmentõ szakembere az utcáról szedte össze, tette rendbe, és juttatta vissza eredeti gazdájához Mamusz kutyus sikeresen rendbe lett téve és gazdihoz lett adva! Pocit is megmentette az Orpheus - támogassa adó1%-ával az állatok védelmét! Gazdája jött Zsazsáért, aki az eb oltási és egyéb papírjait bemutatta, így az állatot hazavihette Dodó az adóegyszázalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Lõrinc kutyát az adó 1 százalék felajánlások révén sikerült gazdihoz adni Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Patti szerető Gazdihoz került Feki 003: a befogadás után gazdijának kezében Komi a komondor az Orpheus Állatvédõ által került megmentésre, majd szeretõ gazdihoz Apród Gazdihoz került! A pici Gríz oltásai, parazitáktól mentesítése után szeretõ gazdihoz került Az Orpheus Állatmentõ munkája révén került Morci védelem alá, majd felépülése után szeretõ gazdihoz Egy lépcsõház udvarában született testvéreivel ez a fekete cicus. Állatbarátok fogták be és szállították õket az ebrendészetre, ahol pár napon belül gazdára is találtak Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetően Gazdihoz került Csiki Athosz az adóegyszázalék felajánlások révén került szerető Gazdikhoz Sánta kutyussal gazdája nem bírt, az Orpheus megmentette, szeretõ gazdija lett! Szuzy szeretõ gazdához került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek