rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven)

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven)
  A(z) Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven) című képet 2362 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően Gazdihoz jutottunk Bendegúzt W. Joe elszökött, majd visszakerült a gazdájához Stefi egy üdülõtelepen lett befogva, majd rövid idõn belül új gazit talált! Ramos az Orpheus kutyamentõ programja révén került gazdihoz Pici egy kutyafalka tagjaként került az Orpheus telepére. Majdnem egy évbe tellett, mire gazdára lelt - Köszönjük! Egy állatszeretõ család fogadta örökbe Fülöpöt Albert elkóborolt otthonról, majd szerencsére a gazdája rátalált és hazavitte Kutyusmentés: Yorki az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Tina az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Fürkész szerető Gazdihoz került! Spuri már új szeretõ gazdijai mellett van Task02 az Szja felajánlások révén talált szeretõ gazdára Csutakot megmentettük! Sérült kutya megmentése - az Orpheus Állatmentõ Csapat megtett minden tõle telhetõt Morit sikeresen örökbe adta az Orpheus Egyesület állatmentõ csapata Egy lelketlen ember bedobta egy ház kerítésén. Nem kellett senkinek, ezért kérték az elszállítását, és az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdát! Megmentettük Plági kutyust! Orsit egy szeretõ gazdi fogadta örökbe Futka kutyus az adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetõen került új gazdijához Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetően Gazdihoz került Csiki
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek