rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Megunták, kikötve a bolt elõtt hagyták - támogassa az állatok megmentését adó egy százalékával!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Megunták, kikötve a bolt elõtt hagyták - támogassa az állatok megmentését adó egy százalékával!
  A(z) Megunták, kikötve a bolt elõtt hagyták - támogassa az állatok megmentését adó egy százalékával! című képet 2666 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Megmentettük a kidobott Kapitányt Nimi az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került gazdihoz Adó 1 százalék felajánlása révén Anka szerető Gazdihoz került Adó 1% támogatása révén Nana új gazdira talált Marsot visszajuttattuk szertõ gazdájához Akker a pitbull is bajban volt, az utcáról mentette az Orpheus csapat - gazdihoz került Megmentettük Tóni kutyát! Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Teddy szerető Gazdihoz került Szja 1% felajánlása révén Búcsú kutyus szeretõ gazdihoz került Zarát hazajuttattuk az szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Egy idõs bácsitól (aki nem tudta ellátni rendesen az állatokat) hoztuk el a 4-5 hetes Cilikét. Szeretõ gazdihoz került. Jeffit hazajuttattuk az szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Rendszeresek az Orpheus állatvédelmi telepén a gyerekcsoportok! Mayát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetően szertő Gazdihoz került Artúr Roci a roti kutya támogatás nélkül nem menekülhetett volna meg Megmentettük Plági kutyust! Rexer kutya élete az Orpheus Állatvédõ révén menekült meg :) Szerető Gazdinál Medi! Egy szívtelen ember dobozba rakta és kidobta az utcára, nem törõdve vele. Szerencsére szeretõ gazdára talált a kis lurkó.
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek