rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Megunták, kikötve a bolt elõtt hagyták - támogassa az állatok megmentését adó egy százalékával!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Megunták, kikötve a bolt elõtt hagyták - támogassa az állatok megmentését adó egy százalékával!
  A(z) Megunták, kikötve a bolt elõtt hagyták - támogassa az állatok megmentését adó egy százalékával! című képet 2492 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Az adó 1 százalék felajánlások révén Goldi szerető Gazdihoz került Új gazit kerestünk Pulusnak Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Topy szerető Gazdihoz került Kandit az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepérõl fogadták be Adó 1 százalék támogatásának köszönhetõen Tomi megmenekült és szeretõ helyre került A kis Karesznek is gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Sánta kutyussal gazdája nem bírt, az Orpheus megmentette, szeretõ gazdija lett! Kócos az Szja 1%-nak köszönhetõen került új gazdájához Oli rövid megfigyelési idõ után új gazdihoz került! Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Bigi szerető Gazdihoz került Az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően Mackó szerető Gazdihoz került Manci az Szja 1% felajánlás révén menekült meg Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetõen Tata új gazdihoz került Ramos az Orpheus kutyamentõ programja révén került gazdihoz Csatikát megmentettük! Kutyamentés: Backi Gazdihoz került! Béci: A kutyus egy magánházba került, jó helyre, ahol szeretik! Néró elkóborolt, befogtuk, helyrehoztuk, gazdihoz adtuk! Állatmentés! Kócos kutyát az Orpheus a lakosság támogatása révén tudta elõzõ rossz helyérõl megmenekíteni... Adó egy százalék támogatásával Zebra szeretõ gazdára lelt
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek