rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Megunták, kikötve a bolt elõtt hagyták - támogassa az állatok megmentését adó egy százalékával!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Megunták, kikötve a bolt elõtt hagyták - támogassa az állatok megmentését adó egy százalékával!
  A(z) Megunták, kikötve a bolt elõtt hagyták - támogassa az állatok megmentését adó egy százalékával! című képet 2432 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Kobo az adó 1%felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Ancit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Fruzsit megmentette az Orpheus Állatvédõ Egyesület és gazdit keresett neki Axit egy szemeteskuka mellé kötötték. Az Orpheus munkatársai megmentették és kerestek neki új gazdit Sándor egy tanyáról szökött el, majd szerencsére visszakerült gazdájához Új gazdát kerestünk Voltnak Foxer kutya az Orpheus és az állatvédelmet támogatók révén menekült meg Gazdit találtunk Kapinak Rockey az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Kutyamentés: Labi Gazdihoz került! Komi a komondor az Orpheus Állatvédõ által került megmentésre, majd szeretõ gazdihoz Szja 1% felajánlása révén Búcsú kutyus szeretõ gazdihoz került Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai gazdit találtak Pannak is Adó 1% felajánlása révén Málna szerető Gazdihoz került Állatmentés: Gagát a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Egy bevásárlóközpont hátsó kapujánál vert tanyát a négy év körüli, szuka, fajtiszta németjuhász. Liza ezután új gazdihoz került! Bobika adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Joci védelmét egy járókelõ kérte, az Orpheus az állatot rendbe tette, és szeretõ gazdihoz örökbe is adta Picúrt hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Oli rövid megfigyelési idõ után új gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek