rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Lenke szerető Gazdihoz került

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Lenke szerető Gazdihoz került
  A(z) Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Lenke szerető Gazdihoz került című képet 440 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Picúr új gazdájának a kezében Sánta kutyussal gazdája nem bírt, az Orpheus megmentette, szeretõ gazdija lett! Manci kutyus sikeresen rendbe lett téve és gazdihoz lett adva! Medi kutyát is az Orpheus Állatvédõ Egyesület csapata mentette meg Megmentettük Csata kutyát! Állatmentés: Zebrát megmentettük! Állatmentés: Bubu (Pizzás) Gazdihoz került! Sólyom az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került szeretõ helyre A játékos Samunak is gazdát találtunk Picúrnak gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület A kis Arninak is gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően került Kevin szerető Gazdihoz A játékos Emma is új szeretõ családhoz került, ahol vigyáznak rá Szerető Gazdinál Tatár! Az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően Aqna hazajutott Lálá kutyust a lakosság támogatása révén mentettük meg! Állatbarátok adó 1%-nak köszönhetõen Törpilla megmenekült és új gazdihoz került Szerető Gazdinál Tege! Adó 1 százalék támogatása révén Szimat szeretõ helyre került Betti állatbarát családhoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek