rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » A kutyát két társával együtt az éj leple alatt valaki az ebrendészet elé dobta. Szeretõ gazdit találtunk neki!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  A kutyát két társával együtt az éj leple alatt valaki az ebrendészet elé dobta. Szeretõ gazdit találtunk neki!
  A(z) A kutyát két társával együtt az éj leple alatt valaki az ebrendészet elé dobta. Szeretõ gazdit találtunk neki! című képet 2659 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Adó 1% felajánlása révén Picúr szeretõ helyre került Adó 1% támogatása révén Nana új gazdira talált Egy lépcsõház udvarában született testvéreivel ez a fekete cicus. Állatbarátok fogták be és szállították õket az ebrendészetre, ahol pár napon belül gazdára is találtak Lomi cicát is örökbe adta az Orpheus Állatvédõ Egyesület Megmentettük Bendegúz kutyust! Bubu (Pizzás) az állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetõen talált szeretõ gazdára Lunát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Picúrt hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Vissi megszökött, majd visszakerült eredeti gazdájához Joci védelmét egy járókelõ kérte, az Orpheus az állatot rendbe tette, és szeretõ gazdihoz örökbe is adta Lasszót megmentettük! Bubó is új gazdihoz került az Orpheus telepén Állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően Gazdihoz jutottunk Berkenyét Pafi az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen szeretõ gazdihoz került Törpilla az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Nimi az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került gazdihoz Cézi visszakerült a gazdájához Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Anna és Atosz szerető Gazdihoz került Bamba kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg, és került szeretõ gazdihoz Csoda az adó 1% felajánlások révén menekült meg
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek