rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését!
  A(z) Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését! című képet 2908 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Teddy szerető Gazdihoz került Natasa befogásra került, majd a megfigyelést követõen új gazdához került Adó egy százalék felajánlása révén Safe szeretõ gazdikra talált Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk! Tes kutya gazdihoz került - állatbarátok adóegyszázalék felajánlásai nélkül az állatmentés bajos lenne Állatmentés: Donna új Gazdára talált! Tapi kutya a lakosság adó 1%-os támogatása révén került gazdihoz Kutya Csapat - Orpheus védencek A felelős állattartást segíti szemléletformáló tevékenységünk A kis Karesznek is gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Megmentettük Ganz életét, majd gazdához adtuk A három barna, kan, keverék kutyust is örökbe fogadták Futka kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Alma az állatkertben kóborolt, majd a befogást követõen új gazdára lelt Az Orpheus megmentette Millit Manci az Szja 1% felajánlás révén menekült meg Pulzus az adó egy százalékok felajánlása révén menekült meg és került új gazdához Gabesz az adóegyszázalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Anyakutya nélküli piciket találtunk, melyeket bérmama táplál az állatvédelmi telepen Hektort a hatóság kérésére utcáról szedtük össze
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek