rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését!
  A(z) Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését! című képet 2483 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Akker a pitbull is bajban volt, az utcáról mentette az Orpheus csapat - gazdihoz került Bigit és Cilát visszajuttattuk gazdájának! Szamba az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került haza Lasszót megmentettük! Pollit is sikerült örökbe adnunk! Alvin elkóborolt, majd a gazdája jött érte és hazavitte Stan kutyabarát családhoz került Annának is gazdát találtunk Redbull egy téli estén elszökött, majd szerencsére sikerült felkutatni a gazdáját, aki hazavitte a kutyust Labrador jellegû, közepes testû, nyugodt, kan kutya állatbarát gazdihoz került Nádas szerető Gazdira talált! Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Anna és Atosz szerető Gazdihoz került Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki! Jockey kutya visszakerülhetett eredeti gazdájához Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven) Szerető Gazdinál Dzseni! Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki! Foxer kutya az Orpheus és az állatvédelmet támogatók révén menekült meg Állatmentés adó 1% - Bodrit megmentette az Orpheus! Pannika állatbarátok Szja 1% felajánlásának köszönhetõen került szeretõ helyre
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek