rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését!
  A(z) Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését! című képet 2648 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Johny-t a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk hazajuttatni Kutyamentés: Alíz új Gazdira talált! Rezsö egy bolt elõtt lett befogva, majd az Orpheus telepén talált magának új gazdát Kázmér gazdihoz került Cica Bandi az Algyõi telepen talált új gazdára Megunták, kikötve a bolt elõtt hagyták - támogassa az állatok megmentését adó egy százalékával! Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba! Adó egy százalék felajánlása révén Heki gazdihoz került Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Bigi szerető Gazdihoz került Atosz elveszett, az Orpheus Állatvédõk visszajuttatták a Gazdihoz! Megmentettük Kavics kutyust! A kis Laky04 is szeretõ gadihoz került Adó egy százalék támogatása révén Dabas megmenekült és új gazdára talált Kutyamentés: szerető Gazdihoz került Balma! Lexy gazdáját megtaláltuk, aki érte jött és hazavitte! Kutyamentés: Ada Gazdihoz került! Új kutyabarát családot találtunk Rodosznak Az Orpheus Állatmentõ munka mellett nagy hangsúlyt fektet a szemléletformálásra - állatos kiadványosztás! Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Kokó szerető Gazdihoz került Állatmentés: Ginát megmentettük!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek