rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését!
  A(z) Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését! című képet 2565 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Jackoért új gazdi jött az ebrendészeti telepre Megmentettük a kidobott Kavát Task02-t megmentettük! Hektort a hatóságokkal közösen szedtük össze az utcáról - támogatóinkkal az érdem közös Kutyamentés: Zsömi Gazdihoz került! Mancskát megmentettük! Kutyamentés: Szerető Gazdira talált Gombóc! Gazdája jött Zsazsáért, aki az eb oltási és egyéb papírjait bemutatta, így az állatot hazavihette Gazdit találtunk Kapinak Vedi az állatbarátok által felajánlott adó 1%-oknak köszönhetően jutott Gazdihoz Lasszót megmentettük! Állatmentés: Rodeó új Gazdira talált! Bodri egy gáton kóborolt. Befogásra került, és új gazdát keresett neki az Orpheus Anyakutya nélküli piciket találtunk, melyeket bérmama táplál az állatvédelmi telepen Sérült kutya megmentése - az Orpheus Állatmentõ Csapat megtett minden tõle telhetõt Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Kutyamentés: Labi Gazdihoz került! Leót a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Masnit hazajuttattuk az adó 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Hiénát megmentettük!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek