rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg!
  A(z) Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg! című képet 5990 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Az elkóborolt Fakót, a gazdája vitte haza az ebrendészeti teleprõl Devit gazdája az Orpheus jóvoltából kaphatta vissza gazdája! Törpilla az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Futka kutyus az adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetõen került új gazdijához Az Orpheus megmentette Millit Flower szerető Gazdihoz került! Állatmentés: Vöri szerető Gazdihoz került! Anci kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Zizi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően visszakerült eredeti Gazdáihoz A rendõrségi befogást követõen ezek a kutyusok is új gazdihoz kerültek Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetően szertő Gazdihoz került Artúr Bogár kutyus is szeretõ gazdihoz került! Adó 1 százalék felajánlása révén Lada szerető Gazdihoz került Adó 1% felajánlása révén Ottó szerető Gazdihoz került Benya Gazdihoz került! Foxer kutya az Orpheus és az állatvédelmet támogatók révén menekült meg Domit a felajánlott szja 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Sára állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg Kutyamentés, Jisk szerető Gazdihoz került! Csillagot összeszedtük az utcáról, gazdáját felkutatva haza is juttattuk!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek