rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg!
  A(z) Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg! című képet 6104 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatmentés: Medit megmentettük! Hóból a fagyástól mentettük meg Sebit Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Törpe Brixinek is gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Sebi a fagytól menekült meg az Orpheus Állatvédõ Egyesület Csapatának köszönhetõen Ilma is gazára találta az Orpheus algyõi telepén Adó 1% felajánlás nélkül Dömötör kutya se került volna ilyen gyorsan biztonságba Állatbarátok Szja egyszázalék felajánlásának is köszönhetően szerető Gazdihoz került Andro Domit a felajánlott szja 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Zuzu Gazdihoz került Pitu Gazdihoz került! Márk gazdája jelentkezett és hazavitte a kutyust Gazdát találtunk Andinak Állatokról készült fotókiállítás az Állatkertben - sokan itt szembesültek az állatvédelmi problémákkal Adóegyszázalék felajánlása révén Pipike szerető Gazdihoz került Fickó az Orpheus gazdikeresõ programjában egy állatszeretõ családhoz került A két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya Tell02 szeretõ gazdira lelt Állatmentés: Donna új Gazdára talált! Sissy az Orpheus Állatmentõ munkája révén került menedékbe! Támogassa adó egy százalékával az Állatmentést! Topit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek