rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg!
  A(z) Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg! című képet 6591 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Édi Black 04 is gazdira lelt az Orpheus Telepén Gazdát találtunk Andinak Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Rita szerető Gazdihoz került Tapi kutyust megmentettük! Nimi az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került gazdihoz Kiky szeretõ gazdihoz került! Boxi kutya az Orpheus Állatmentõk révén került szeretõ családba Bogár kutyus is szeretõ gazdihoz került! Az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően mentettük meg Gogot Maximust a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Bözse szerető Gazdira talált! Artúr az állatbarátok által felajánlott szja 1 százalékoknak köszönhetően menekült meg Gazdája jött Zsazsáért, aki az eb oltási és egyéb papírjait bemutatta, így az állatot hazavihette Megmentettük Tücsi kutyust! Egy szívtelen ember dobozba rakta és kidobta az utcára, nem törõdve vele. Szerencsére szeretõ gazdára talált a kis lurkó. Megmentettük Dolly-t és új gazdát kerestünk neki! Pizsit egy állatbarát vette magához Lindát egy autóból dobták ki. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták, és kerestek neki új gazdit Pocit a gazdája vitte haza az ebrendészeti teleprõl Zuzut a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek