rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg!
  A(z) Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg! című képet 5835 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Mázlis autós gázolás után több hónapig lábadozott, majd gyógyultan került gazdihoz Dávid az öreg németjuhász az Orpheus állatmentõ munkája révén a fagyhaláltól menekült meg, és került gazdához Kapri az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került új gazdához Állatbarátok adó 1% felajánlásának is köszönhetően szerető Gazdihoz került Bob Állatbarátok adó 1%-nak köszönhetõen Törpilla megmenekült és új gazdihoz került Kacat az Szja 1% felajánlások révén szeretõ gazdira talált Állatmentés: Tekla Gazdihoz került! Marci kutyus gazdihoz került Az szja 1 százalék felajánlások révén Polli biztonságba került Medi kutyát is az Orpheus Állatvédõ Egyesület csapata mentette meg Adóegyszázalék felajánlások révén szerető Gazdihoz került Lea Gazdihoz került Fasor! Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Torci szerető Gazdihoz került A két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutyát örökbe fogadták Masi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Rektor Gazdihoz került! Cilike új gazdijának kezében Márk gazdája jelentkezett és hazavitte a kutyust Picikét befogtuk, majd gondos, szeretõ gazdához juttattuk Laky 02 - Lady kicsinye is szeretõ gazdihoz került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek