rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Tell01 a két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya egy kertes ház udvarára került egy kedves családhoz

 • 3

  dkny  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Tell01 a két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya egy kertes ház udvarára került egy kedves családhoz
  A(z) Tell01 a két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya egy kertes ház udvarára került egy kedves családhoz című képet 5159 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Johnyt hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Megmentett Állatok - Támogassa az Állatok megmentését! Tysont örökbe fogadták az ebrendészeti teleprõl Komina a komondor kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került jó helyre Az Orpheus Állatvédõ Egyesület hamar gazdát talált Röszinek Erik gazdához került Dorisz állatszeretõ gazdához került Fruzsit megmentette az Orpheus Állatvédõ Egyesület és gazdit keresett neki Fickó az Orpheus gazdikeresõ programjában egy állatszeretõ családhoz került Kutyamentés: Ezel kutyát az Orpheus megmentette, és sikeresen gazdihoz került! Lolát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Állatbarátok Adó 1%-a segítségével tudtuk megmenteni ezt a kiskutyát Blackit! Ritát gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Vilit kidobták, megmentettük és új gazdit kerestünk neki! Kacit befogadtuk, majd gazdit kerestünk neki Dina szerető Gazdira talált! Samu az állatvédelmi munka révén került vissza otthonába! Adó 1 százalék felajánlása révén Anka szerető Gazdihoz került Joci védelmét egy járókelõ kérte, az Orpheus az állatot rendbe tette, és szeretõ gazdihoz örökbe is adta Szuzi az Orpheus állatmentõ munkája révén menekült meg!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek