rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Az ebrendészet a rendõrség kérésére fogta be a barátságos és érdeklõdõ jószágot. Szerencsére õ is gazdához került!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Az ebrendészet a rendõrség kérésére fogta be a barátságos és érdeklõdõ jószágot. Szerencsére õ is gazdához került!
  A(z) Az ebrendészet a rendõrség kérésére fogta be a barátságos és érdeklõdõ jószágot. Szerencsére õ is gazdához került! című képet 2540 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Ilma is gazára találta az Orpheus algyõi telepén Mákosnak nagy szerencséje volt, mert az Orpheus Állatvédõ talált rá, mentette meg, köszönhetõen a lakosság 1%-os felajánlásának is! Alvin elkóborolt, majd a gazdája jött érte és hazavitte A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki! Szálka gazdira talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepén Márk gazdája jelentkezett és hazavitte a kutyust Bigit és Cilát visszajuttattuk gazdájának! Bali az adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került szerető Gazdihoz Brigi gazdáját felkutattuk, aki az állatot hazavitte Adó 1 százalék felajánlása révén Anka szerető Gazdihoz került Meggyógyítottuk, gazdihoz adtuk Zoránt Törpilla az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Szamba az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került haza Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Maxi szerető Gazdihoz került Új gazdát kerestünk Voltnak Maci adó 1% felajánlásoknak köszönhetően került Gazdihoz A boxer - keverék kutyát rendõrségi kérésre az ebrendészet állatbefogója azért fogta be, mert beszökött egy portára, és az ott lévõ állatokkal konfliktusba keveredett. Új gazdát kerestünk neki! Adó egy százalék felajánlása révén Heki gazdihoz került Adó 1% támogatása révén Gidus új gazdira talált Adó egy százalék támogatásával Fecó új gazdira talált
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek