rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Az ebrendészet a rendõrség kérésére fogta be a barátságos és érdeklõdõ jószágot. Szerencsére õ is gazdához került!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Az ebrendészet a rendõrség kérésére fogta be a barátságos és érdeklõdõ jószágot. Szerencsére õ is gazdához került!
  A(z) Az ebrendészet a rendõrség kérésére fogta be a barátságos és érdeklõdõ jószágot. Szerencsére õ is gazdához került! című képet 2445 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatmentés: Dax-ot az Orpheus állatmentõ csapata mentette meg! Kovinak gazdát találtunk Boci az utcáról került a telepre, majd pár nap alatt új gazdija haza is vitte! A pici Gríz oltásai, parazitáktól mentesítése után szeretõ gazdihoz került Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg! Fokszi kutya a lakosság adóegyszázalék felajánlása révén lett jobban és került gazdihoz! Márkért nem jelentkezett eredeti gazdája, ezért kerítettünk számára egy új, szeretõ gazdát Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Torci szerető Gazdihoz került Sólyom az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került szeretõ helyre Kutyamentés: Megmentettük Micu kutyust! Santos a beagle kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került szeretõ gazdihoz Kicsi Bill is új gazdit talált az ebrendészeti telepen Mocsó kutyus gazdihoz került! Szerető Gazdinál Tege! Utcáról mentett kutyus Komina a komondor kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került jó helyre Állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen Bandi új gazdihoz került Kócos az Szja 1%-nak köszönhetõen került új gazdájához Állatmentés, rehabilitáció - állatvédelmi munkánk mellett más állatvédő szervezeteket is támogatunk Adó 1% felajánlásoknak köszönhetően szerető Gazdihoz került Rex
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek