rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Az ebrendészet a rendõrség kérésére fogta be a barátságos és érdeklõdõ jószágot. Szerencsére õ is gazdához került!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Az ebrendészet a rendõrség kérésére fogta be a barátságos és érdeklõdõ jószágot. Szerencsére õ is gazdához került!
  A(z) Az ebrendészet a rendõrség kérésére fogta be a barátságos és érdeklõdõ jószágot. Szerencsére õ is gazdához került! című képet 2369 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Megunták, kikötve a bolt elõtt hagyták - támogassa az állatok megmentését adó egy százalékával! Béla szeretõ gazdihoz került Szerető Gazdinál Tege! Orpheus Állatvédõ Egyesület - Állatmentés Márlit hazajuttattuk az szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Gazdihoz került Fasor! Kareszt egy szeretõ gazdi vitte magával az ebrendészeti teleprõl Dodó az adóegyszázalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Adó 1% felajánlása révén Lüszi szerető Gazdihoz került Marsot visszajuttattuk szertõ gazdájához Állatbarát gazdihoz került Agyi Soma az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen menekült meg és került szeretõ gazdihoz Cirmi cica az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került szeretõ gazdihoz Kutyamentés: Alíz új Gazdira talált! Andy Gazdihoz került - egész évben kutyákat mentünk Fifike az adó 1% felajánlások révén került szeretõ gazdihoz Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Patti szerető Gazdihoz került 02 Pici az állatvédelmi munka révén lelt menedékre - köszönjük! Bogit hazajuttattuk az szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Syla az Orpheus jóvoltából menekült meg, adó 1% támogatása sok száz állatmentést segít elõ!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek