rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Adó 1% forintokból menekütek meg ezek a kiskutyák, az Orpheus Állatvédõ Egyesületnek köszönhetõen

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Adó 1% forintokból menekütek meg ezek a kiskutyák, az Orpheus Állatvédõ Egyesületnek köszönhetõen
  A(z) Adó 1% forintokból menekütek meg ezek a kiskutyák, az Orpheus Állatvédõ Egyesületnek köszönhetõen című képet 2644 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Macsót az állatvédõk az adó 1% támogatás révén mentették meg és adták szeretõ gazdához Natasa befogásra került, majd a megfigyelést követõen új gazdához került Sumák az Orpheus révén menekült meg! A játékos Emma is új szeretõ családhoz került, ahol vigyáznak rá Pite az adó 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően került szerető Gazdihoz Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Brúnó szerető Gazdihoz került A Dunántúlról jött egy házaspár és magukkal vitték Tibit egy kertes házba Malkau a rendõrségi befogást követõen az Orpheus telepén talált új gazdira Kázmér gazdihoz került Állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került Pondro új gazdihoz Mázlis autós gázolás után több hónapig lábadozott, majd gyógyultan került gazdihoz Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk! Melit utcán találtuk, az Orpheus Állatvédõ Egyesület felnevelte, szeretõ gazdihoz került Dina szerető Gazdira talált! Topit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Fannyt örökbe adtuk Megmentettük Puppy kutyust! Boci az utcáról került a telepre, majd pár nap alatt új gazdija haza is vitte! Fürge az adó 1 százalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Mákosnak nagy szerencséje volt, mert az Orpheus Állatvédõ talált rá, mentette meg, köszönhetõen a lakosság 1%-os felajánlásának is!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek