rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Kócos kutyát az Orpheus a lakosság támogatása révén tudta elõzõ rossz helyérõl megmenekíteni...

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Kócos kutyát az Orpheus a lakosság támogatása révén tudta elõzõ rossz helyérõl megmenekíteni...
  A(z) Kócos kutyát az Orpheus a lakosság támogatása révén tudta elõzõ rossz helyérõl megmenekíteni... című képet 2472 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Cuki az állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően Gazdihoz került Luna kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén került szeretõ gazdihoz Trombi kutya és estvére az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Amó szerető Gazdihoz ke Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki! Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Anna és Atosz szerető Gazdihoz került Bodri egy bejárás alkalmával került befogásra, majd rövid idõ alatt új gazdihoz került Kapri az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került új gazdához A játékos Samunak is gazdát találtunk Foki kutya elveszett, az Orpheus az utcán megtalálta, gazdáját felkutatta, így az állat sikeresen hazakerült! Megmentettük a kidobott Kapitányt Brigi gazdáját felkutattuk, aki az állatot hazavitte Lolát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Fidót örökbe adta az Orpheus Állatvédõ Egyesület Artúr az állatbarátok által felajánlott szja 1 százalékoknak köszönhetően menekült meg A lakosság támogatása nélkül nem sikerült volna Folti kutyust megmenteni Megmentettük Lula kutyust! Adó 1% felajánlása révén Némó szeretõ helyre került Szja 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Csősz kutyus Megmentettük Kavics kutyust!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek