rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Vándor az ucán vándorolt, amikor befogásra került, majd a gazdikeresõ program segítségével új gazdára talált

 • 3

  dkny  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Vándor az ucán vándorolt, amikor befogásra került, majd a gazdikeresõ program segítségével új gazdára talált
  A(z) Vándor az ucán vándorolt, amikor befogásra került, majd a gazdikeresõ program segítségével új gazdára talált című képet 1966 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Bözse szerető Gazdira talált! Czifra az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően került szerető Gazdihoz Megmentettük Huncutka kutyust! Lolát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Megmentettük Tücsi kutyust! Labi a kis - kölyök kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Pizsit egy állatbarát vette magához Panna Gazdihoz került! Új gazit kerestünk Pulusnak Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Ádi szerető Gazdihoz került Ikrek 05 új gazdijának kezében Hektort a hatóságokkal közösen szedtük össze az utcáról - támogatóinkkal az érdem közös Az adó 1 százalék felajánlások révén Bölcsi szerető Gazdihoz került Töpszlit a sérült lábú cuki kutyust Orpheus Állatvédõ Egyesület összeszedte, megmentette Picúrt hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Adó 1% felajánlása révén Pali szerető Gazdihoz került Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven) Szeretõ gazdát találtunk Szundinak Mazsolát hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Szuzi az Orpheus állatmentõ munkája révén menekült meg!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek