rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Vándor az ucán vándorolt, amikor befogásra került, majd a gazdikeresõ program segítségével új gazdára talált

 • 3

  dkny  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Vándor az ucán vándorolt, amikor befogásra került, majd a gazdikeresõ program segítségével új gazdára talált
  A(z) Vándor az ucán vándorolt, amikor befogásra került, majd a gazdikeresõ program segítségével új gazdára talált című képet 2116 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően Gazdihoz jutottunk Bendegúzt Picúrt hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Sanyit megmentettük és új gazdit kerestünk neki! Atosz elveszett, az Orpheus Állatvédõk visszajuttatták a Gazdihoz! Megmentettük Bendegúz kutyust! Adó 1% forintokból menekütek meg ezek a kiskutyák, az Orpheus Állatvédõ Egyesületnek köszönhetõen Benya Gazdihoz került! Sapit Gazdihoz juttattuk az szja 1% felajánlásoknak köszönhetően Sólyom az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került szeretõ helyre Bogi örökbefogadóra talált Barti az utcán kóborolt, amikor megtalálták. Az Orpheus telepén talált új gazdira Trombi az állatbarátok Szja 1% felajánlásának köszönhetően jutott Gazdihoz Panni egy állatbarát család új tagja lett Molly-t megmentette majd új gadát talált neki az Orpheus Állatvédõ Egyesület Kutyamentés: Sárga szerető Gazdihoz került! A kis Fürge új gazdára talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepén Asszi cicabarátokhoz került Szeretõ gazdát találtunk Szundinak Állatokról készült fotókiállítás az Állatkertben - sokan itt szembesültek az állatvédelmi problémákkal Fazyt az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek