rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Totyit Orpheus mentette meg, és adta szeretõ gazdihoz! 1%-a felajánlásával még több, még sikeresebb lehet az állatmentõ munka!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Totyit Orpheus mentette meg, és adta szeretõ gazdihoz! 1%-a felajánlásával még több, még sikeresebb lehet az állatmentõ munka!
  A(z) Totyit Orpheus mentette meg, és adta szeretõ gazdihoz! 1%-a felajánlásával még több, még sikeresebb lehet az állatmentõ munka! című képet 2629 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Egy iskola udvarára szökött be a 10 hónap körüli, fekete-keverék, kan kutya. Az ott dolgozók nem tûrték meg az állatot, azért befogását és elszállítását kérték. Az Orpheus telepén talált új gazdára Labikát az Orpheus Állatmentõ szakembere az utcáról szedte össze, tette rendbe, és juttatta vissza eredeti gazdájához Manci az Szja 1% felajánlás révén menekült meg Bigit és Cilát visszajuttattuk gazdájának! A magatehetetlen, újszülött kiskutyát 10 társával együtt egy putriból menekítettük ki Állatbarátok Adó 1%-a segítségével tudtuk megmenteni ezt a kiskutyát Blackit! Állatmentés: Vöri szerető Gazdihoz került! Ujvit az utcáról mentette meg az Orpheus Állatvédõ Egyesület Picikét befogtuk, majd gondos, szeretõ gazdához juttattuk Teddyt a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Az Orpheus telepén talált új gazdára Shiva Állatvédõk Adó 1%-a mentette meg Jampec életét Rudit az állatbarátok adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően mentettük meg Ingrid az adó 1% felajánlások révén került szeretõ gazdihoz Egy lépcsõház udvarában született testvéreivel ez a fekete cicus. Állatbarátok fogták be és szállították õket az ebrendészetre, ahol pár napon belül gazdára is találtak Rodrigot az Orpheus megmentette, majd gazdihoz adta! Teri-teto az adó 1% felajánlásoknak köszönhetõen menekült meg és került szeretõ gazdihoz Balu visszakerült eredeti gazdájához Mentett kutyacsalád Pacó - kutyamentés: adó egy százalék felajánlással nagyban segíti a bajban lévõ állatok megmentését
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek