rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Totyit Orpheus mentette meg, és adta szeretõ gazdihoz! 1%-a felajánlásával még több, még sikeresebb lehet az állatmentõ munka!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Totyit Orpheus mentette meg, és adta szeretõ gazdihoz! 1%-a felajánlásával még több, még sikeresebb lehet az állatmentõ munka!
  A(z) Totyit Orpheus mentette meg, és adta szeretõ gazdihoz! 1%-a felajánlásával még több, még sikeresebb lehet az állatmentõ munka! című képet 2350 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Új gazdira talált Pehely A három barna, kan, keverék kutyust is örökbe fogadták Erik gazdához került Ujvit az utcáról mentette meg az Orpheus Állatvédõ Egyesület Alek kutya megmentésre került - nagylelkû támogatóink révén nem ment vola ilyen sikeresen Cin-cin kutyus Gazdihoz került! Mocsó kutyus gazdihoz került! Az adó 1 százalék felajánlások révén Goldi szerető Gazdihoz került Fürge az adó 1 százalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Luca kutyus az Orpheus Egyesület és támogatók révén került jó helyre Hiéna az állatbarátok adó egy százalékának felajánlása révén menekült meg és került szeretõ gazdihoz Czifra az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően került szerető Gazdihoz Labika az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen menekült meg Szini és Szoni kutyák megmenekültek - adó 1% támogatása révén még több kutya és cica tud megmenekülni, köszönjük! Adó 1 százalék támogatásának köszönhetõen Tomi megmenekült és szeretõ helyre került Korom új szeretõ gazdára lelt! Állatmentés: Zebrát megmentettük! Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven) A kidobott Stafi is gazdihoz került Bamba kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg, és került szeretõ gazdihoz
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek