rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Totyit Orpheus mentette meg, és adta szeretõ gazdihoz! 1%-a felajánlásával még több, még sikeresebb lehet az állatmentõ munka!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Totyit Orpheus mentette meg, és adta szeretõ gazdihoz! 1%-a felajánlásával még több, még sikeresebb lehet az állatmentõ munka!
  A(z) Totyit Orpheus mentette meg, és adta szeretõ gazdihoz! 1%-a felajánlásával még több, még sikeresebb lehet az állatmentõ munka! című képet 2295 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • A kis Arninak is gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Szamba az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került haza Vajk (Fülöp) elkószált otthonról az Orpheus Állatmentõ Csapata az utcáról szedte össze, és juttatta vissza szeretõ családjához! Sanyi az adó egy százalék támogatásoknak köszönhetõen új gazdihoz került Dodó az adóegyszázalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Gazdihoz került Szunyó! Task02-t megmentettük! Szerető Gazdival Karika! Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Picúr szerető Gazdihoz került Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Kokó szerető Gazdihoz került Hosszas gazdakeresésünk sikerrel járt és örökbe adtuk Picit Ha a piciket nem szedjük össze az utcán, pusztulás várta volna õket - köszönjük támogatását! Lomi cicát is örökbe adta az Orpheus Állatvédõ Egyesület Új gazit kerestünk Pulusnak Rékára egy ipartelepen talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület, majd új gazdit talált neki! Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Tyúkos szerető Gazdihoz került Pannika állatbarátok Szja 1% felajánlásának köszönhetõen került szeretõ helyre Egy bevásárló központ környékén élelem után kutatott két másik társával a 3-4 év körüli, kis testû, kan keverék kutya. Gazdihoz került! Cserkészért a befogást követõen nem jelentkezett a gazdája, így egy állatbarát örökbefogadó vitte magával Doxit a felajánlott adó egyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek