rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Az Orpheus munkatársai az utcán kóborló kutyát befogták, gazdáját felkutatták, és visszaadták neki

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Az Orpheus munkatársai az utcán kóborló kutyát befogták, gazdáját felkutatták, és visszaadták neki
  A(z) Az Orpheus munkatársai az utcán kóborló kutyát befogták, gazdáját felkutatták, és visszaadták neki című képet 2615 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Bobb az adó 1% támogatásoknak köszönhetõen került szeretõ gazdához Trapp a befogás után gazdához került Kutyamentés: Sárga szerető Gazdihoz került! Topit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Szerető Gazdinál Barack! Adóegyszázalék felajánlása révén Mogyoró szerető Gazdihoz került Picúrnak gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Ilma is gazára találta az Orpheus algyõi telepén Lizi, a magyar vizsla élete az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén ért révbe! Michaelt befogtuk, majd nem sokkal késõbb az egyik helybéli állatbarátnak örökbe tudtuk adni! Hádészt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Adó 1% felajánlása révén Miki szerető Gazdihoz került Cuki az állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően Gazdihoz került Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával! Szerető Gazdinál Lexy! Angit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk szerető Gazdihoz juttatni Ozz-t az Orpheus Állatmentõ Csapat felgyógyította, és szeretõ gazdihoz adta! Törpe Brixinek is gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Szeretõ gazdát találtunk Szultánnak! Szerető Gazdinál Medi!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek