rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy szívtelen ember dobozba rakta és kidobta az utcára, nem törõdve vele. Szerencsére szeretõ gazdára talált a kis lurkó.

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy szívtelen ember dobozba rakta és kidobta az utcára, nem törõdve vele. Szerencsére szeretõ gazdára talált a kis lurkó.
  A(z) Egy szívtelen ember dobozba rakta és kidobta az utcára, nem törõdve vele. Szerencsére szeretõ gazdára talált a kis lurkó. című képet 2517 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Teri-teto az adó 1% felajánlásoknak köszönhetõen menekült meg és került szeretõ gazdihoz Adó egy százalék felajánlása révén Pafi gazdihoz került Szerető Gazdival Csorba! Sánta az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Beát az Orpheus Egyesület jóvoltából, féregtelenítve, örökbe fogadták Maszatot meggyógyítottuk, és gazdihoz adtuk Adó 1% felajánlása révén Goldi megmenekült és szeretõ helyre került Safe Gazdihoz került! Adóegyszázalék felajánlása révén Mogyoró szerető Gazdihoz került Megmentettük a kidobott Nju-t Egy lépcsõház udvarában született testvéreivel ez a fekete cicus. Állatbarátok fogták be és szállították õket az ebrendészetre, ahol pár napon belül gazdára is találtak Tequila gazdihoz került Állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen Bandi új gazdihoz került Szerető Gazdinál Denisz! Tomit utcáról szedtük össze, majd juttattuk vissza gazdájához Bali az adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került szerető Gazdihoz Sebi a fagytól menekült meg az Orpheus Állatvédõ Egyesület Csapatának köszönhetõen Foxer kutya az Orpheus és az állatvédelmet támogatók révén menekült meg Az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően mentettük meg Gogot Megmentettük a kidobott Kajlát
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek