rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Brúnót az Orpheus Állatvédõ Egyesület meggyógyította, majd gazdit talált a kaukázusi-rotweiler keverék kutyusnak

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Brúnót az Orpheus Állatvédõ Egyesület meggyógyította, majd gazdit talált a kaukázusi-rotweiler keverék kutyusnak
  A(z) Brúnót az Orpheus Állatvédõ Egyesület meggyógyította, majd gazdit talált a kaukázusi-rotweiler keverék kutyusnak című képet 2219 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Kacit befogadtuk, majd gazdit kerestünk neki Bandi, az öreg kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Állatbarát gazdihoz került Emma Kuky az adó 1 százalék támogatásoknak köszönhetõen talált szeretõ gazdira Dózer (Zseton) egy új család befogadott kedvence lett Nádasba dobált kutyakölykök mentése Angit is az Orpheus Állatvédõ Egyesület csapata mentette meg! Az ebrendészet a rendõrség kérésére fogta be a barátságos és érdeklõdõ jószágot. Szerencsére õ is gazdához került! Nimi az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került gazdihoz A két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutyát örökbe fogadták Ez a 3 kiskutya az állatbarátoknak köszönhetõen menekült meg Megmentettük Bitang kutyust! Trombi kutya és estvére az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg A kis Karesznek is gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Csavi Gazdihoz került! Csaba Gazdihoz került! Medi kutyát is az Orpheus Állatvédõ Egyesület csapata mentette meg Artúr az állatbarátok által felajánlott szja 1 százalékoknak köszönhetően menekült meg Jancsika barátságos, szocializált, állatbarátok jöttek érte, és örökbe fogadták. Pemzli szerető Gazdival!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek