rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Lolát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Lolát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
  A(z) Lolát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni című képet 439 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Orsit egy szeretõ gazdi fogadta örökbe Kutyabarát családhoz került Folti Picúrt hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Kutyamentés: Ada Gazdihoz került! Boci az utcáról került a telepre, majd pár nap alatt új gazdija haza is vitte! Lõrinc kutyát az adó 1 százalék felajánlások révén sikerült gazdihoz adni Pull az utcán bolyongott, az Orpheus Állatmentõ csapat megfogta, rendbe hozta, gazdihoz adta. Támogassa adó 1%-ával az állatok megmentését! Kuni az öregebb szuka is gazdira lelhetett az Orpheus állatvédelmi munkájának köszönhetõen Állatmentés: Megmentettük Zara kutyust! Cicamentés: Klikk és Blikk az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Ordi eredeti gazdáját sikerült felkutatni, aki az állat oltási könyvét bemutatta, az állatot pedig hazavitte! Nikot a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Hami gazdáját felkutattuk és visszajuttattuk neki a kutyáját Szobros az Szja 1% felajánlások révén új gazdira talált Peti a patkány embert harapás után került a telepre, de mivel nem volt ártalmas, szeretõ gazdit keresett számára az Orpheus Állatvédõ Egyesület Ford szeretõ gazdihoz került! Hiénát megmentettük! Chucky a játékos kan éber de barátságos, szeretetre éhes. Kertbe, egy nagy tanya udvarába került. Fruzsit megmentette az Orpheus Állatvédõ Egyesület és gazdit keresett neki Szerető Gazdival Csorba!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek