rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Csongit gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Csongit gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően
  A(z) Csongit gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően című képet 402 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Az Orpheus Állatvédõ Egyesület hamar gazdát talált Röszinek Bobb az adó egy százalék támogatásoknak köszönhetõen új gazdihoz került Adó 1 százalék támogatása révén Gaba új gazdira talált Rockey az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Bendegúz állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg és került haza eredeti Gazdijához Kócos az Szja 1%-nak köszönhetõen került új gazdájához Csipi szeretõ, gondos gazdára talált Ritának egy nagyon kedves gazdit találtunk Pötyi az adó egy százalék felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdihoz került Kertest megmentettük! Pannika állatbarátok Szja 1% felajánlásának köszönhetõen került szeretõ helyre Rezsö egy bolt elõtt lett befogva, majd az Orpheus telepén talált magának új gazdát Brummit a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Az elkóborolt Fakót, a gazdája vitte haza az ebrendészeti teleprõl Dávid az öreg németjuhász az Orpheus állatmentõ munkája révén a fagyhaláltól menekült meg, és került gazdához Fickó kutya megmentésével új reményt kapott! Megmentettük a kidobott Chibát Állatmentés adó 1% - Bodrit megmentette az Orpheus! Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával! Gazdája kertszomszédja a befogást követõen magához vette, így az ebrendészet a kutya ügyét lezárta.
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek