rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki!
  A(z) Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki! című képet 2544 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Baba: A megfigyelési idõ letelte után, a teljesen egészséges cicust gazdája haza vitte Pufit újszülötten az utcán találta, felnevelte az Orpheus, és a végén gazdihoz került! Spuri már új szeretõ gazdijai mellett van Adó 1% felajánlása révén Pali szerető Gazdihoz került Piroska új Gazdira talált! Toli az utcán kóborolt, befogadtuk, az állatmentõ csapat helyre hozta, majd szeretõ gazdihoz került Pacó - kutyamentés: adó egy százalék felajánlással nagyban segíti a bajban lévõ állatok megmentését Adó 1% támogatása révén Orpi szeretõ gazdihoz került Lola az adó 1% felajánlások révén került megmentésre Bogár kutyus is szeretõ gazdihoz került! Dorisz állatszeretõ gazdához került Adó egy százalék támogatásával Zebra szeretõ gazdára lelt Bazsi kutya bajban volt, de szeretõ gazdihoz került! Medi kutyát is az Orpheus Állatvédõ Egyesület csapata mentette meg Zuzut a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Megmentettük a kidobott Kavát Komit megmentettük! Fickó az Orpheus gazdikeresõ programjában egy állatszeretõ családhoz került Maximust a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Komor a dobermann kutya a lakosság adó 1% felajánlásai révén gyógyult és került gazdihoz
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek