rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki!
  A(z) Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki! című képet 2153 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Era kutya megmenekült Syla az Orpheus jóvoltából menekült meg, adó 1% támogatása sok száz állatmentést segít elõ! Sanyit megmentettük és új gazdit kerestünk neki! Töpszlit a sérült lábú cuki kutyust Orpheus Állatvédõ Egyesület összeszedte, megmentette Ritát gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Ilyet is láttunk - kutyagyûjtés - az Orpheus Egyesület sintérprevenciós kutyamentõ programja évek óta töretlen! Daisy és Csoki a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Dorisz állatszeretõ gazdához került Fióna az Orpheus Állatmentõ Csapatnak hála szeretõ gazdihoz került Maszatot meggyógyítottuk, és gazdihoz adtuk Adó egy százalék támogatásával Foxer új gazdihoz került Cooper az adóegyszázalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Egy bevásárlóközpont hátsó kapujánál vert tanyát a négy év körüli, szuka, fajtiszta németjuhász. Liza ezután új gazdihoz került! Totyát megmentettük! Rozsdás Algyõn talált gadára nem messze az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepétõl Komor a dobermann kutya a lakosság adó 1% felajánlásai révén gyógyult és került gazdihoz Adó 1% támogatása révén Orpi szeretõ gazdihoz került Az adó 1 százalék felajánlások révén Bölcsi szerető Gazdihoz került Zotya eredeti gazdáját sikerült felkutatnunk, aki igazolta az állat oltásait, a tulajdon jogot, így számára vissza tudtuk adni Õt Lolka és Bolka az útcáról került szeretõ gazdihoz
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek