rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki!
  A(z) Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki! című képet 2344 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Spanit hamar örökbe fogadták Adó 1% felajánlása révén Fésű szerető Gazdihoz került Cicamentés: Klikk és Blikk az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Az adó 1 százalék felajánlások révén Goldi szerető Gazdihoz került Kutyamentés: szerető Gazdihoz került Balma! Tessó az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdára lelt Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Patti szerető Gazdihoz került Az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően megmentettük Mollyt-t Márlit hazajuttattuk az szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Szabi már egy állatbarát család tagja Zotya eredeti gazdáját sikerült felkutatnunk, aki igazolta az állat oltásait, a tulajdon jogot, így számára vissza tudtuk adni Õt Vissi megszökött, majd visszakerült eredeti gazdájához Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Rita szerető Gazdihoz került Kutyamentés: Zsömi Gazdihoz került! Meggyógyítottuk, gazdihoz adtuk Violát Magdi visszakerült gazdájához Picúrt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Picúrt hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Kertest megmentettük! Adó 1% felajánlása révén Némó szeretõ helyre került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek