rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki!
  A(z) Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki! című képet 2182 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Kicsi Bondnak is szeretõ gazdit, és családot talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen Mátyás és Snazi szeretõ gazdihoz került Adó 1% felajánlás nélkül Dömötör kutya se került volna ilyen gyorsan biztonságba Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Maxi szerető Gazdihoz került Lolka és Bolka az útcáról került szeretõ gazdihoz Kutyamentés: Backi Gazdihoz került! Pocit is megmentette az Orpheus - támogassa adó1%-ával az állatok védelmét! Állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került Pondro új gazdihoz Adó 1% támogatása révén Gidus új gazdira talált Jamm az adó 1% támogatások révén került új gazdikhoz Bandi, az öreg kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Trombi az adó 1% felajánlása révén került megmentésre Fonpi és Fongi kutyusok egy gyárteleprõl kerültek az Orpheus Állatvédõ Egyesülethez, majd szeretõ gazdihoz! Buksi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően visszakerült eredeti Gazdijához A játékos Samunak is gazdát találtunk Lizi, a magyar vizsla élete az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén ért révbe! Fürge az adó 1 százalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Az Orpheus Állatvédõ Egyesület talált új gazdit Brúnónak Jó gazdihoz sikerült juttatnunk Bogit! Csöpi az adóegyszázalék felajánlások révén került vissza eredeti Gazdijához
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek