rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki!
  A(z) Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki! című képet 2253 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Vezér hamar új gazdára lelt az Orpheus Állatvédõ Egyesület ebrendészeti telepén Mocsó kutyus gazdihoz került! Bözsit és Bátort a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Ilyet is láttunk - kutyagyûjtés - az Orpheus Egyesület sintérprevenciós kutyamentõ programja évek óta töretlen! Csatikát megmentettük! Kauka gazdit talált egy kutyaszeretõ családnál Az szja 1 százalék felajánlások révén Bobi és Tekla biztonságba került Kapri az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került új gazdához Szerető Gazdinál Berni! A rendõrségi befogást követõen ezek a kutyusok is új gazdihoz kerültek A négy év körüli, fox-terrier jellegû, kan kutya a belvárosban kóborolt. A közelben lakók kérésére a kutyát befogtuk és beszállítottuk az Ebrendészeti telepre, ahol új gazdira talált W. Joe elszökött, majd visszakerült a gazdájához Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk! Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Amó szerető Gazdihoz ke Terikét az állatvédõk az adó 1 százalék támogatása révén mentették meg és adták gazdihoz Tapi kutya a lakosság adó 1%-os támogatása révén került gazdihoz Az Szja 1% felajánlások révén került szerető Gazdihoz Breki Anyakutya nélküli piciket találtunk, melyeket bérmama táplál az állatvédelmi telepen Bodros kutyus gazdihoz került - hála támogatóinknak Kutyamentés: Zsömi Gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek