rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki!
  A(z) Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki! című képet 2382 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatmentés adó 1% - Bodrit megmentette az Orpheus! Állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően Gazdihoz jutottunk Berkenyét Jós a cica is gazdihoz került! Kutyabarát családhoz került Folti Ha a piciket nem szedjük össze az utcán, pusztulás várta volna õket - köszönjük támogatását! Ilyet is láttunk - kutyagyûjtés - az Orpheus Egyesület sintérprevenciós kutyamentõ programja évek óta töretlen! Teddyt a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Állatbarátok Szja 1%-nak köszönhetõen Gizi új gazdira talált Matyit (Íriszt) a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Lali állatbarát családhoz került Cézi visszakerült a gazdájához Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetően szertő Gazdihoz került Artúr Nádasba dobált kutyakölykök mentése Csizmás macskabarát gazdához került Manci kutyus sikeresen rendbe lett téve és gazdihoz lett adva! Lali új Gazdira talált! Medi kutyát is az Orpheus Állatvédõ Egyesület csapata mentette meg Megmentettük Csata kutyát! Állatbarátok adó 1%-nak köszönhetõen Alíz és Rexa megmenekült és szeretõ helyre került Szobros az Szja 1% felajánlások révén új gazdira talált
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek