rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Topyt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Topyt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
  A(z) Topyt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni című képet 467 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Ritának egy nagyon kedves gazdit találtunk Kutyusmentés: Yorki az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Adó 1% felajánlása révén Bundás megmenekült és szeretõ helyre került Kertest megmentettük! Roxy a németjuhász fajtiszta kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került örökbeadásra Megmentettük Maja kutyát! Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat! Adó egy százalék támogatásával Mázlis új gazdikhoz került Utcáról mentettük a keverék tesókat - gazdihoz kerültek! Megmentettük és új gazdit kerestünk Balunak Pondró kutyus gazdinál Egy szívtelen ember dobozba rakta és kidobta az utcára, nem törõdve vele. Szerencsére szeretõ gazdára talált a kis lurkó. Egy kutyabarát örökbe fogadta Apostolt Cirmi cica az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került szeretõ gazdihoz Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Patti szerető Gazdihoz került Megmentettük Bendegúz kutyust! Dodó az adóegyszázalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Adó 1% felajánlása révén Miki szerető Gazdihoz került Nissynek új gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Cicacsokor- macskamentés, megmentettük a cicusokat!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek