rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Oddi kutyust az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg - a lakosság támogatása nélkül nem sikerült volna!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Oddi kutyust az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg - a lakosság támogatása nélkül nem sikerült volna!
  A(z) Oddi kutyust az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg - a lakosság támogatása nélkül nem sikerült volna! című képet 2245 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Adó 1% felajánlása révén Ottó szerető Gazdihoz került Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg! Molly-t megmentette majd új gadát talált neki az Orpheus Állatvédõ Egyesület Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Terike szerető Gazdihoz került Pocit is megmentette az Orpheus - támogassa adó1%-ával az állatok védelmét! Sada az adó 1% felajánlásoknak köszönhetõen került új gazdihoz Cukit is örökbe fogadták Cserkészért a befogást követõen nem jelentkezett a gazdája, így egy állatbarát örökbefogadó vitte magával Marci kutyus gazdihoz került Rockyt a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Tina sérülten került az Orpheushoz, de rendbejött, gazdihoz került Adó 1% felajánlás nélkül Dömötör kutya se került volna ilyen gyorsan biztonságba Az Orpheus megmentette és gazdát keresett az elhagyott kölyökkutyáknak Dogo megszökött, majd az Orpheus telepérõl a gazdája vitte haza Sebi a fagytól menekült meg az Orpheus Állatvédõ Egyesület Csapatának köszönhetõen Dodó az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen menekült meg és került szeretõ gazdihoz Csatikát megmentettük! A kis Sakinak is hamar gazdit találtak az Orpheus munkatársai Megmentettük a kidobott Kapitányt Dávid az öreg németjuhász az Orpheus állatmentõ munkája révén a fagyhaláltól menekült meg, és került gazdához
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek