rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Oddi kutyust az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg - a lakosság támogatása nélkül nem sikerült volna!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Oddi kutyust az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg - a lakosság támogatása nélkül nem sikerült volna!
  A(z) Oddi kutyust az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg - a lakosság támogatása nélkül nem sikerült volna! című képet 2321 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Dagi szerető Gazdihoz került Lili egy állatbarát családhoz került Kati a befogását követõen új gazdihoz került Hiéna az állatbarátok adó egy százalékának felajánlása révén menekült meg és került szeretõ gazdihoz Utcáról mentett kutyus Orpi a németjuhász az Orphus Egyesület munkája évén menekült meg A Dunántúlról jött egy házaspár és magukkal vitték Tibit egy kertes házba Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Amó szerető Gazdihoz ke Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Kertész hazakerült Csontit a fiatal, játékos, szuka kutyust örökbe fogadták Állatbarátok Szja 1%-nak köszönhetõen Dezsõ szeretõ gazdihoz került Deniszt hazajuttattuk az szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Tysont örökbe fogadták az ebrendészeti teleprõl Merész kutyát az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg és adta gazdihoz Nádasba dobált kutyakölykök mentése A kidobott Stafi is gazdihoz került Lõrinc kutyát az adó 1 százalék felajánlások révén sikerült gazdihoz adni Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával! Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven) Dekker kutyát az Orpheus Egyesület állatmentõ csapata tette rendbe
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek