rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Mufi egy iskola udvarán kóborolt, majd a befogást követõen az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai kerestek neki új gazdit!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Mufi egy iskola udvarán kóborolt, majd a befogást követõen az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai kerestek neki új gazdit!
  A(z) Mufi egy iskola udvarán kóborolt, majd a befogást követõen az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai kerestek neki új gazdit! című képet 2576 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Vezér elkóborolt, az Orpheus Állatmentõ Csapat megmentette A magatehetetlen, újszülött kiskutyát 10 társával együtt egy putriból menekítettük ki Megmentettük Ganz életét, majd gazdához adtuk A Dunántúlról jött egy házaspár és magukkal vitték Tibit egy kertes házba Pitu Gazdihoz került! Rocky új gazit talált Cirmi cica az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került szeretõ gazdihoz Adó 1% támogatása révén Nana új gazdira talált Mázlis autós gázolás után több hónapig lábadozott, majd gyógyultan került gazdihoz Az elkóborolt Herkit a gazdája vitte haza az Orpheus telepérõl Brúnót az Orpheus Állatvédõ Egyesület meggyógyította, majd gazdit talált a kaukázusi-rotweiler keverék kutyusnak Pacis az adó 1%felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Megmentettük Tücsi kutyust! Jackoért új gazdi jött az ebrendészeti telepre Verának új gazdit találtunk Pizsit egy állatbarát vette magához Komit megmentettük! Rékára egy ipartelepen talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület, majd új gazdit talált neki! Új kutyabarát családot találtunk Rodosznak Samut hazajuttattuk az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek