rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Mufi egy iskola udvarán kóborolt, majd a befogást követõen az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai kerestek neki új gazdit!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Mufi egy iskola udvarán kóborolt, majd a befogást követõen az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai kerestek neki új gazdit!
  A(z) Mufi egy iskola udvarán kóborolt, majd a befogást követõen az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai kerestek neki új gazdit! című képet 2375 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Csutakot megmentettük! Vissi megszökött, majd visszakerült eredeti gazdájához Állatmentés: Medit megmentettük! Szabi már egy állatbarát család tagja Új kutyabarát családot találtunk Rodosznak Zuzut a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Nádasba dobált kutyakölykök mentése Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Kertész hazakerült Blacky szeretõ gazdihoz került Adó 1% felajánlása révén Miki szerető Gazdihoz került Feki és testvérei is gazdihoz kerültek az Orpheus segítségével Oki a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően került szerető Gazdihoz Leót a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Sissy az Orpheus Állatmentõ munkája révén került menedékbe! Támogassa adó egy százalékával az Állatmentést! Szini adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetõen új gazdira lelt Kutyamentés: Megmentettük Micu kutyust! Teddyt a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Filipet megmentettük! A kidobott Stafi is gazdihoz került Kútból az Orpheus Állatmentõ Csapat által megmentett kutya
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek