rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Az Orpheus Állatmentõ munka mellett nagy hangsúlyt fektet a szemléletformálásra - állatos kiadványosztás!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Az Orpheus Állatmentõ munka mellett nagy hangsúlyt fektet a szemléletformálásra - állatos kiadványosztás!
  A(z) Az Orpheus Állatmentõ munka mellett nagy hangsúlyt fektet a szemléletformálásra - állatos kiadványosztás! című képet 2553 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Adóegyszázalék felajánlása révén Pipike szerető Gazdihoz került Gaba kutyát megmentettük! Sánta az öregúr az Orpheus révén került sikeresen haza! Dorka az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Bodros kutyus gazdihoz került - hála támogatóinknak Dalmit a gazdája adta le a telepre. Fél évnyi bentlét után sikerült jó gazdához adni az Orpheus Állatvédõ Egyesületnek Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését! A kidobott Stafi is gazdihoz került Megmentettük Puppy kutyust! Gazdát találtunk Andinak Béla szeretõ gazdihoz került Sada Gazdihoz került! A négy év körüli, fox-terrier jellegû, kan kutya a belvárosban kóborolt. A közelben lakók kérésére a kutyát befogtuk és beszállítottuk az Ebrendészeti telepre, ahol új gazdira talált Ház elé kötötte ki egy lelketlen ember a 6 hónapos, szuka, német juhász keverék kutyát, majd az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdit! Pötyi az adó egy százalék felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdihoz került Pannika állatbarátok Szja 1% felajánlásának köszönhetõen került szeretõ helyre Dellát megmentettük! Csutakot megmentettük! Li egy csatornába esett, ahonnan az Orpheus munkatársai mentették ki, majd kerestek neki új gazdit! Egy forgalmas úton gázolták el Lajost, majd a gyógyulását követõen gazdit kerestünk neki
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek