rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Joci védelmét egy járókelõ kérte, az Orpheus az állatot rendbe tette, és szeretõ gazdihoz örökbe is adta

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Joci védelmét egy járókelõ kérte, az Orpheus az állatot rendbe tette, és szeretõ gazdihoz örökbe is adta
  A(z) Joci védelmét egy járókelõ kérte, az Orpheus az állatot rendbe tette, és szeretõ gazdihoz örökbe is adta című képet 2257 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetően Gazdihoz került Dixi Mini az Orpheus telepén talált új gazdát Vedi az állatbarátok által felajánlott adó 1%-oknak köszönhetően jutott Gazdihoz Lüszi szerető Gazdikhoz került Brummit a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Pufit újszülötten az utcán találta, felnevelte az Orpheus, és a végén gazdihoz került! Kutyamentés: Csodát megmentettük! Medi kutyát is az Orpheus Állatvédõ Egyesület csapata mentette meg Foxer kutya az Orpheus és az állatvédelmet támogatók révén menekült meg Dodó a puli az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Megmentettük Plági kutyust! Manci kutyus sikeresen rendbe lett téve és gazdihoz lett adva! Roxy a németjuhász fajtiszta kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került örökbeadásra Lili egy állatbarát családhoz került A játékos Samunak is gazdát találtunk Az Orpheus Állatvédõ Egyesület hamar gazdát talált Röszinek Rodrigot az Orpheus megmentette, majd gazdihoz adta! Terikét az állatvédõk az adó 1 százalék támogatása révén mentették meg és adták gazdihoz Bejgli az adó 1 százalék felajánlások révén mentettük meg az utcáról Megmentettük Tücsi kutyust!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek