rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » A boxer - keverék kutyát rendõrségi kérésre az ebrendészet állatbefogója azért fogta be, mert beszökött egy portára, és az ott lévõ állatokkal konfliktusba keveredett. Új gazdát kerestünk neki!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  A boxer - keverék kutyát rendõrségi kérésre az ebrendészet állatbefogója azért fogta be, mert beszökött egy portára, és az ott lévõ állatokkal konfliktusba keveredett. Új gazdát kerestünk neki!
  A(z) A boxer - keverék kutyát rendõrségi kérésre az ebrendészet állatbefogója azért fogta be, mert beszökött egy portára, és az ott lévõ állatokkal konfliktusba keveredett. Új gazdát kerestünk neki! című képet 3236 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Sólyom az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került szeretõ helyre Bonettinek is gazdát találtunk Rudit az állatbarátok adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően mentettük meg Dogo megszökött, majd az Orpheus telepérõl a gazdája vitte haza Gazdit találtunk Kapinak Falatka Gazdihoz került! Állatbarátok adó 1% felajánlásának is köszönhetően szerető Gazdihoz került Bob Kandit az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepérõl fogadták be Lakyt örökbe fogadták Topit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Devit gazdája az Orpheus jóvoltából kaphatta vissza gazdája! Trombi az adó 1% felajánlása révén került megmentésre Zsimi a füles kutya az Orpheus révén és a lakosság nagylelkû támogatása által menekült meg Csongit gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Az adó 1% felajánlása révén Ada szeretõ helyre került Az Szja 1% felajánlások révén került szerető Gazdihoz Breki Doux szeretõ gazdihoz került az adó egy százalék felajánlásoknak köszönhetõen Tapi kutyust megmentettük! Pemzli szerető Gazdival! Manci az Szja 1% felajánlás révén menekült meg
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek