rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk!
  A(z) Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk! című képet 2377 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Fickó az Orpheus gazdikeresõ programjában egy állatszeretõ családhoz került Tísont hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Komor a dobermann kutya a lakosság adó 1% felajánlásai révén gyógyult és került gazdihoz Adó egy százalék támogatásával Fecó új gazdira talált Gazdát találtunk Rettinek Pull az utcán bolyongott, az Orpheus Állatmentõ csapat megfogta, rendbe hozta, gazdihoz adta. Támogassa adó 1%-ával az állatok megmentését! Ilyet is láttunk - kutyagyûjtés - az Orpheus Egyesület sintérprevenciós kutyamentõ programja évek óta töretlen! Zizi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően visszakerült eredeti Gazdáihoz Állatmentés: Bundás új Gazdira talált! Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Dagi szerető Gazdihoz került Dorisz állatszeretõ gazdához került A kis Szani is szeretõ gazdihoz került Camaro kutya kóborolt, az Orpheus helyrehozta, gazdához adta Egy idõs bácsitól (aki nem tudta ellátni rendesen az állatokat) hoztuk el a 4-5 hetes Cilikét. Szeretõ gazdihoz került. Tomi új Gazdira talált! Brummit a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Rencsit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Totyit Orpheus mentette meg, és adta szeretõ gazdihoz! 1%-a felajánlásával még több, még sikeresebb lehet az állatmentõ munka! Axit egy szemeteskuka mellé kötötték. Az Orpheus munkatársai megmentették és kerestek neki új gazdit Doxit a felajánlott adó egyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek