rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk!
  A(z) Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk! című képet 2428 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Mardel, az öreg németjuhász az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Mind az 5 kölyök gazdára talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai segítségével A három barna, kan, keverék kutyust is örökbe fogadták Gazdát találtunk Bazsinak is Csöpi az adóegyszázalék felajánlások révén került vissza eredeti Gazdijához Lali új Gazdira talált! Cini kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Állatbarát gazdihoz került Agyi Rektor Gazdihoz került! Komit megmentettük! Benya Gazdihoz került! Kutyamentés: Ezel kutyát az Orpheus megmentette, és sikeresen gazdihoz került! Dózi utcáról került megmentésre (majd gazdához) - támogassa Ön is adó 1%-ával a kutyamentést! Adó 1% felajánlások révén szerető Gazdihoz került Gyűszű Bogyó kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került megmentésre Hektort a hatóságokkal közösen szedtük össze az utcáról - támogatóinkkal az érdem közös Ez a 3 kiskutya az állatbarátoknak köszönhetõen menekült meg Kidobták Tekit, az Orpheus megmentette Mancskát megmentettük! Csongit gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek