rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk!
  A(z) Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk! című képet 2771 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Nádas szerető Gazdira talált! Gazdihoz adtuk Snazit - lakossági adó egy százalékos támogatás nélkül nehezebben menne! Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Terike szerető Gazdihoz került Task02 az Szja felajánlások révén talált szeretõ gazdára Fücsit megmentettük! Doux szeretõ gazdihoz került az adó egy százalék felajánlásoknak köszönhetõen Állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen Mátyás és Snazi szeretõ gazdihoz került Adó egy százalék felajánlása révén Pafi gazdihoz került Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Komor a dobermann kutya a lakosság adó 1% felajánlásai révén gyógyult és került gazdihoz Új kutyabarát családot találtunk Rodosznak Maki utcáról került megmentésre, az Orpheus Állatmentõ Csapata rendbehozta, majd gazdához adta õt Verának új gazdit találtunk Tax testvéreivel együtt került utcára - az Orpheus Állatvédõ Egyesület segített! Pafi az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen szeretõ gazdihoz került Mamusz adó 1% támogatásoknak köszönhetõen szeretõ gazdira lelt Dávid az öreg németjuhász az Orpheus állatmentõ munkája révén a fagyhaláltól menekült meg, és került gazdához Üri szeretõ gazdához került! Adó egy százalék támogatásával Fecó új gazdira talált Hektort a hatóságokkal közösen szedtük össze az utcáról - támogatóinkkal az érdem közös
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek