rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Bulmát gazdája el akarta altatni, az Orpheus megmentette, gazdához segítette! Állatmentés - adó 1% felajánlás!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Bulmát gazdája el akarta altatni, az Orpheus megmentette, gazdához segítette! Állatmentés - adó 1% felajánlás!
  A(z) Bulmát gazdája el akarta altatni, az Orpheus megmentette, gazdához segítette! Állatmentés - adó 1% felajánlás! című képet 2440 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • A négy év körüli, fox-terrier jellegû, kan kutya a belvárosban kóborolt. A közelben lakók kérésére a kutyát befogtuk és beszállítottuk az Ebrendészeti telepre, ahol új gazdira talált Tina sérülten került az Orpheushoz, de rendbejött, gazdihoz került Adóegyszázalék felajánlása révén Amigo szerető Gazdihoz került Megmentettük a kidobott Kapitányt Sumák az Orpheus révén menekült meg! Adóegyszázalék felajánlása révén Andy szerető Gazdihoz került Lálá kutyust a lakosság támogatása révén mentettük meg! Samut hazajuttattuk az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően Állatbarátok Szja 1%-nak köszönhetõen Era új gazdira talált A játékos Emma is új szeretõ családhoz került, ahol vigyáznak rá Állatbarátok Szja egyszázalék felajánlásának is köszönhetően szerető Gazdihoz került Andro Megmentettük a kidobott Nju-t Zsimi a füles kutya az Orpheus révén és a lakosság nagylelkû támogatása által menekült meg Állatvédõk Adó 1%-a mentette meg Jampec életét A gazdit keresõ Fidó egy támogató révén az állatkozmetikában szépült meg! Rudci Gazdihoz került! Maxot hazajuttattuk az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően A két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutyát örökbe fogadták Az adó egy százalék felajánlás révén Cala új gazdihoz került Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Patti szerető Gazdihoz került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek