rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Bulmát gazdája el akarta altatni, az Orpheus megmentette, gazdához segítette! Állatmentés - adó 1% felajánlás!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Bulmát gazdája el akarta altatni, az Orpheus megmentette, gazdához segítette! Állatmentés - adó 1% felajánlás!
  A(z) Bulmát gazdája el akarta altatni, az Orpheus megmentette, gazdához segítette! Állatmentés - adó 1% felajánlás! című képet 2470 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését! Új gazdát kerestünk Voltnak Adó egy százalék felajánlása révén Foltika gazdihoz került Mufi egy iskola udvarán kóborolt, majd a befogást követõen az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai kerestek neki új gazdit! Néró elkóborolt, befogtuk, helyrehoztuk, gazdihoz adtuk! Állatmentés! Szabi már egy állatbarát család tagja Vinit örökbe fogadták Kidobták Bugit, az Orpheus megmentette Fero egy állatbarát családhoz került Bubu (Pizzás) az állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetõen talált szeretõ gazdára Adó 1% felajánlása révén Fésű szerető Gazdihoz került Ford szeretõ gazdihoz került! Cica Bandi az Algyõi telepen talált új gazdára Futka kutyus az adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetõen került új gazdijához Pocok a tacskó az Orpheus állatvédelmi munkája révén került szeretõ gazdihoz Megmentettük Huncutka kutyust! 02 Pici az állatvédelmi munka révén lelt menedékre - köszönjük! Alkonyos 02 az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk! Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Brúnó szerető Gazdihoz került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek