rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Geri kutya az utcáról az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg, és került szeretõ gazdihoz

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Geri kutya az utcáról az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg, és került szeretõ gazdihoz
  A(z) Geri kutya az utcáról az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg, és került szeretõ gazdihoz című képet 2502 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően Gazdihoz jutottunk Berkenyét Új gazit kerestünk Pulusnak Fannyt örökbe adtuk Új gazdira talált Pehely Maszatot meggyógyítottuk, és gazdihoz adtuk Balinak új gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Teri-teto az adó 1% felajánlásoknak köszönhetõen menekült meg és került szeretõ gazdihoz Kovinak gazdát találtunk Alvin elkóborolt, majd a gazdája jött érte és hazavitte Levit gazdához juttattuk vissza Spanit hamar örökbe fogadták Merész kutyát az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg és adta gazdihoz Sumi a puli kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Zarát hazajuttattuk az szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Egy bevásárló központ környékén élelem után kutatott két másik társával a 3-4 év körüli, kis testû, kan keverék kutya. Gazdihoz került! Márlit hazajuttattuk az szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Vedi az állatbarátok által felajánlott adó 1%-oknak köszönhetően jutott Gazdihoz Athosz az adóegyszázalék felajánlások révén került szerető Gazdikhoz Törpilla az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Bazsi kutya bajban volt, de szeretõ gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek