rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Ilyet is láttunk - kutyagyûjtés - az Orpheus Egyesület sintérprevenciós kutyamentõ programja évek óta töretlen!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Ilyet is láttunk - kutyagyûjtés - az Orpheus Egyesület sintérprevenciós kutyamentõ programja évek óta töretlen!
  A(z) Ilyet is láttunk - kutyagyûjtés - az Orpheus Egyesület sintérprevenciós kutyamentõ programja évek óta töretlen! című képet 2657 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Maja már egy felelõs család tagja Cica Bandi az Algyõi telepen talált új gazdára Kutyamentés: Megmentettük Micu kutyust! Mogyi az apró kutyus az Orpheus állatmentõ munkája révén lelt új lehetõségre. Adó 1%-os támogatásával még jobb eredményeket lehetne elérni Az Szja 1% felajánlások révén került szerető Gazdihoz Breki Adó egy százalék támogatásával Mázlis új gazdikhoz került Tapi kutyust megmentettük! Baylis az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került haza Kicsi Bondnak is szeretõ gazdit, és családot talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Blumi türelmes, gondos gazdihoz került! Ingát egy szabadidõközpont kerítésén át behajította egy lelketlen ember. Az Orpheus munkatársai mentették meg, majd kerestek neki új gazdát! Gazdája kertszomszédja a befogást követõen magához vette, így az ebrendészet a kutya ügyét lezárta. Boxi kutya az Orpheus Állatmentõk révén került szeretõ családba Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Amó szerető Gazdihoz ke Monk elkóborolt, majd a gazdája jött érte Brigi gazdáját felkutattuk, aki az állatot hazavitte Vizest a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Adó egy százalék felajánlása révén Foltika gazdihoz került Állatmentés: Zebrát megmentettük! Trombi az állatbarátok Szja 1% felajánlásának köszönhetően jutott Gazdihoz
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek