rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Ilyet is láttunk - kutyagyûjtés - az Orpheus Egyesület sintérprevenciós kutyamentõ programja évek óta töretlen!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Ilyet is láttunk - kutyagyûjtés - az Orpheus Egyesület sintérprevenciós kutyamentõ programja évek óta töretlen!
  A(z) Ilyet is láttunk - kutyagyûjtés - az Orpheus Egyesület sintérprevenciós kutyamentõ programja évek óta töretlen! című képet 2594 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Benya Gazdihoz került! Sanyit megmentettük és új gazdit kerestünk neki! Kútból az Orpheus Állatmentõ Csapat által megmentett kutya Picúrt hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Adó 1% támogatása révén Gidus új gazdira talált Gazdát találtunk Andinak Sebi a fagytól menekült meg az Orpheus Állatvédõ Egyesület Csapatának köszönhetõen Sissy az Orpheus Állatmentõ munkája révén került menedékbe! Támogassa adó egy százalékával az Állatmentést! Mufi egy iskola udvarán kóborolt, majd a befogást követõen az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai kerestek neki új gazdit! Cilike a tenyérnyi kiscica is gazdihoz került az Orpheus telepérõl Hiénát megmentettük! Ancit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Adó egy százalék támogatásával Zebra szeretõ gazdára lelt Az idõs kutyus gazdáját felkutattuk, és visszaadtuk neki Csini az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően került szerető Gazdihoz Dellát megmentettük! Bözsit és Bátort a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Dorisz állatszeretõ gazdához került Manó adó 1 százalék felajánlások révén került haza Selli utcáról került az Orpheus Állatvédelmi Központjába, majd onnan szeretõ gazdihoz!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek