rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Az Orpheus Állatmentõ munkája révén került Morci védelem alá, majd felépülése után szeretõ gazdihoz

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Az Orpheus Állatmentõ munkája révén került Morci védelem alá, majd felépülése után szeretõ gazdihoz
  A(z) Az Orpheus Állatmentõ munkája révén került Morci védelem alá, majd felépülése után szeretõ gazdihoz című képet 2534 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatbarátok Szja 1%-nak köszönhetõen Gizi új gazdira talált A boxer - keverék kutyát rendõrségi kérésre az ebrendészet állatbefogója azért fogta be, mert beszökött egy portára, és az ott lévõ állatokkal konfliktusba keveredett. Új gazdát kerestünk neki! Zuzut a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Ha a piciket nem szedjük össze az utcán, pusztulás várta volna õket - köszönjük támogatását! Fücsit megmentettük! Hiéna az állatbarátok adó egy százalékának felajánlása révén menekült meg és került szeretõ gazdihoz Tequila gazdihoz került Dorka az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Megmentettük Karcsika kutyust! A pici Gríz oltásai, parazitáktól mentesítése után szeretõ gazdihoz került Pitét egy új gazdi vitte haza az algyõi teleprõl Trombi az állatbarátok Szja 1% felajánlásának köszönhetően jutott Gazdihoz Fazyt az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg! Kalóz gadira talált Jamm az adó 1% támogatások révén került új gazdikhoz Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Kertész hazakerült Manó kutyus szeretõ gazdihoz került! Dodó az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen menekült meg és került szeretõ gazdihoz Lola az adó 1% felajánlások révén került megmentésre Csaba Gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek