rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Csatornába rekedt kutya mentése - az Orpheus lakossági támogatás nélkül nehezebben mûködne - köszönjük!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Csatornába rekedt kutya mentése - az Orpheus lakossági támogatás nélkül nehezebben mûködne - köszönjük!
  A(z) Csatornába rekedt kutya mentése - az Orpheus lakossági támogatás nélkül nehezebben mûködne - köszönjük! című képet 2631 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Beát az Orpheus Egyesület jóvoltából, féregtelenítve, örökbe fogadták Szuzi az Orpheus állatmentõ munkája révén menekült meg! Mufi egy iskola udvarán kóborolt, majd a befogást követõen az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai kerestek neki új gazdit! Cilike a tenyérnyi kiscica is gazdihoz került az Orpheus telepérõl Folti kutya egy elhagyatott tanyáról, hanyag tartás végett került mentésre, új reményt kapott... Egész évben ingyenes állatos kiadványokat osztunk Az 5-6 év körüli, puli-bobtail keverék, kan kutya Pújji is gazdára talált Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Dagi szerető Gazdihoz került Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki! Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat! Pannika állatbarátok Szja 1% felajánlásának köszönhetõen került szeretõ helyre Ordi eredeti gazdáját sikerült felkutatni, aki az állat oltási könyvét bemutatta, az állatot pedig hazavitte! Kertest megmentettük! Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki! Totyát megmentettük! Betti kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület és Támogatói révén került szeretõ gazdihoz Boxost testvéreivel együtt dobták utcára, az Orpheus Állatmentõ Csapat révén menekültek meg Kacat az Szja 1% felajánlások révén szeretõ gazdira talált Csavi Gazdihoz került! Pemzli szerető Gazdival!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek