rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Csatornába rekedt kutya mentése - az Orpheus lakossági támogatás nélkül nehezebben mûködne - köszönjük!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Csatornába rekedt kutya mentése - az Orpheus lakossági támogatás nélkül nehezebben mûködne - köszönjük!
  A(z) Csatornába rekedt kutya mentése - az Orpheus lakossági támogatás nélkül nehezebben mûködne - köszönjük! című képet 2782 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Luna kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén került szeretõ gazdihoz Kutya Csapat - Orpheus védencek Samut hazajuttattuk az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően Tísont hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Az adó 1% felajánlása révén Donna szeretõ helyre került Rektor Gazdihoz került! Gazdája jött Zsazsáért, aki az eb oltási és egyéb papírjait bemutatta, így az állatot hazavihette Állatbarátok Szja 1%-nak köszönhetõen Era új gazdira talált Picúrt hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Silver állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg Petra új gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület ebrendészeti telepén Dodó az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen menekült meg és került szeretõ gazdihoz Kidobták Bugit, az Orpheus megmentette Jork az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdikhoz került A kidobott Stafi is gazdihoz került Állatmentés: Szerető Gazdinál Petya! Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki! Dobó elkóborolt otthonról, de szerencsére visszakerült eredeti gazdájához Állatmentés: Gagát a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Kutyamentés: Gazdival Texike!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek