rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Csatornába rekedt kutya mentése - az Orpheus lakossági támogatás nélkül nehezebben mûködne - köszönjük!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Csatornába rekedt kutya mentése - az Orpheus lakossági támogatás nélkül nehezebben mûködne - köszönjük!
  A(z) Csatornába rekedt kutya mentése - az Orpheus lakossági támogatás nélkül nehezebben mûködne - köszönjük! című képet 2483 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Brúnó szerető Gazdihoz került Gazdája kertszomszédja a befogást követõen magához vette, így az ebrendészet a kutya ügyét lezárta. Falatka Gazdihoz került! Vedi az állatbarátok által felajánlott adó 1%-oknak köszönhetően jutott Gazdihoz Egy százalékon múlott, hogy Volpit meg tudjuk menteni! Alma az állatkertben kóborolt, majd a befogást követõen új gazdára lelt Megmentettük a kidobott Kavát Állatbarátok adó 1%-nak köszönhetõen Bundás megmenekült és új gazdihoz került Az Orpheus munkatársai az utcán kóborló kutyát befogták, gazdáját felkutatták, és visszaadták neki Tina az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Adó 1 százalék támogatásának köszönhetõen Tomi megmenekült és szeretõ helyre került Új Gazdira talált Bibó! Erde életét is a lakosság nagylelkû támogatása segítségével mentette meg az Orpheus Mocsó kutyus gazdihoz került! Kobo az adó 1%felajánlásoknak köszönhetően menekült meg A lakosság támogatása nélkül nem sikerült volna Folti kutyust megmenteni Szerető Gazdinál Begi kuytus! Lali állatbarát családhoz került Csaba Gazdihoz került! Picikét befogtuk, majd gondos, szeretõ gazdához juttattuk
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek