rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Csatornába rekedt kutya mentése - az Orpheus lakossági támogatás nélkül nehezebben mûködne - köszönjük!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Csatornába rekedt kutya mentése - az Orpheus lakossági támogatás nélkül nehezebben mûködne - köszönjük!
  A(z) Csatornába rekedt kutya mentése - az Orpheus lakossági támogatás nélkül nehezebben mûködne - köszönjük! című képet 2896 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Utcáról mentett kutyusok - évente 800 állat mentésében veszünk részt Egy idõs bácsitól (aki nem tudta ellátni rendesen az állatokat) hoztuk el a 4-5 hetes Cilikét. Szeretõ gazdihoz került. Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Anna és Atosz szerető Gazdihoz került Jós03 is cicabarátokhoz került Megmentettük a kidobott Kavát Bonettinek is gazdát találtunk Gazdát találtunk Rettinek Öt kiskutya és az anyjuk került utcára - az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette õket! Márk gazdája jelentkezett és hazavitte a kutyust Selli utcáról került az Orpheus Állatvédelmi Központjába, majd onnan szeretõ gazdihoz! Némó kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Kuky az adó 1 százalék támogatásoknak köszönhetõen talált szeretõ gazdira Fickó az Orpheus gazdikeresõ programjában egy állatszeretõ családhoz került Dekker kutyát az Orpheus Egyesület állatmentõ csapata tette rendbe Mocsó kutyus gazdihoz került! Picúr új gazdájának a kezében Szerető Gazdinál Aura! Sánta az öregúr az Orpheus révén került sikeresen haza! Sándor egy tanyáról szökött el, majd szerencsére visszakerült gazdájához Brúnó kutyát utcáról szedtük össze, gazdihoz adtuk!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek