rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki!

 • 3

  dkny  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki!
  A(z) A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki! című képet 4391 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatmentés: Ginát megmentettük! A magatehetetlen, újszülött kiskutyát 10 társával együtt egy putriból menekítettük ki Dodo Gazdihoz került! Az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően mentettük meg Gogot Zozo kutya megmenekült - állatmentõ Orpheus Állatvédõ Egyesület Az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően Aqna hazajutott Trombi az adó 1% felajánlása révén került megmentésre Szilvi új gazdira talált Ozz-t az Orpheus Állatmentõ Csapat felgyógyította, és szeretõ gazdihoz adta! Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Negró szerető Gazdihoz került Adóegyszázalék felajánlások révén szerető Gazdihoz került Rocky Cicacsokor- macskamentés, megmentettük a cicusokat! Új gazdira talált Pehely A két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutyát örökbe fogadták Alma az állatkertben kóborolt, majd a befogást követõen új gazdára lelt Állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került Pondro új gazdihoz Vilit kidobták, megmentettük és új gazdit kerestünk neki! Foki kutya elveszett, az Orpheus az utcán megtalálta, gazdáját felkutatta, így az állat sikeresen hazakerült! Ramos az Orpheus kutyamentõ programja révén került gazdihoz Pollit is sikerült örökbe adnunk!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek