rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki!

 • 3

  dkny  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki!
  A(z) A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki! című képet 3572 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Korom új szeretõ gazdára lelt! Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Ádi szerető Gazdihoz került Mamusz kutyus sikeresen rendbe lett téve és gazdihoz lett adva! Csini az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően került szerető Gazdihoz Hosszas gazdakeresésünk sikerrel járt és örökbe adtuk Picit Tapi kutyust megmentettük! A Dunántúlról jött egy házaspár és magukkal vitték Tibit egy kertes házba Adó egy százalék felajánlása révén Foltika gazdihoz került Mind a 6 kiskutyának gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Sumi a puli kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Mayát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Pitu Gazdihoz került! Gazdát találtunk Rettinek Maximust a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Adó egy százalék támogatásával Mázlis új gazdikhoz került Pötyi a németjuhász kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Rudi új Gazdira talált! Pollit is sikerült örökbe adnunk! Johny-t a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk hazajuttatni Rudci Gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek