rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki!

 • 3

  dkny  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki!
  A(z) A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki! című képet 3502 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Megmentettük a kidobott Kajlát Vedi az állatbarátok által felajánlott adó 1%-oknak köszönhetően jutott Gazdihoz Fannyt örökbe adtuk Gazdit találtunk Kapinak Vidor új családra talált Baylis az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került haza Zoltán kutya lakhelye megszûnt, az Orpheus Állatvédõ Egyesület szerencsére tudott segíteni, az állat megmenekült! Manci az Szja 1% felajánlás révén menekült meg Az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően Sába hazajutott Dodo Gazdihoz került! Rockyt a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Jessy az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően visszakerült eredeti Gazdijához Adó 1% felajánlások révén szerető Gazdihoz került Gyűszű Adó 1 százalék felajánlása révén Lada szerető Gazdihoz került Jamm szerető Gazdihoz került! Nádas az állatbarátok adó egy százalékának felajánlása révén menekült meg Utcáról mentett kutyusok - évente 800 állat mentésében veszünk részt Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Teddy szerető Gazdihoz került Kócos az Szja 1%-nak köszönhetõen került új gazdájához Az Orpheus Állatvédõ Egyesület gazdát talált Bundásnak
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek