rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki!

 • 3

  dkny  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki!
  A(z) A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki! című képet 3429 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Ozz-t az Orpheus Állatmentõ Csapat felgyógyította, és szeretõ gazdihoz adta! Fazyt az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg! Vilit kidobták, megmentettük és új gazdit kerestünk neki! Kutyabarát családhoz került Folti W. Joe elszökött, majd visszakerült a gazdájához Orpheus Állatvédõ Egyesület - Állatmentés Fero egy állatbarát családhoz került Gazdához adtuk Szuzit Era kutya megmenekült Állatmentés: Megmentettük Bronz (Johny) kutyust! Adóegyszázalék felajánlása révén Hajni szerető Gazdihoz került Állatbarátok Szja 1%-nak köszönhetõen Dezsõ szeretõ gazdihoz került Szerető Gazdival Hari! Az állatbarátok Adó1%-nak köszönhetõen ez a 3 kismacska is megmenekült és gazdihoz került Doux szeretõ gazdihoz került az adó egy százalék felajánlásoknak köszönhetõen Roci a roti kutya támogatás nélkül nem menekülhetett volna meg Fress szerető Gazdihoz került! Pocok kutyust az állatvédõk az adó 1% támogatás révén juttatták szeretõ gazdihoz Adó 1% támogatása révén Gidus új gazdira talált Zozo kutya megmenekült - állatmentõ Orpheus Állatvédõ Egyesület
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek