rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki!

 • 3

  dkny  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki!
  A(z) A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki! című képet 3660 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Fürge az adó 1 százalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Dávid az öreg németjuhász az Orpheus állatmentõ munkája révén a fagyhaláltól menekült meg, és került gazdához Adó 1% felajánlásának köszönhetõen Puppy szeretõ gazdára lelt Sztani felelõtlen gazdáját felkutattuk. Mivel az ebnek érvényes veszettség elleni oltása van, semmi akadálya nem volt annak, hogy átadjuk neki a kutyáját Neville az utcáról mentett kutya az Orpheus munkájának köszönhetõen menekült meg, és került szeretõ gazdihoz - támogassa az állatmentés adó egy százalékával! Az Orpheus megmentette és gazdát keresett Lominak Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Amó szerető Gazdihoz ke Bob az adó egy százalék felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdihoz került Adó egy százalék támogatása révén Dabas megmenekült és új gazdára talált Cin-cin kutyus Gazdihoz került! Pizsit egy állatbarát vette magához Adó 1% felajánlása révén Pali szerető Gazdihoz került Megmentettük Daró kutyust! Kutya Csapat - Orpheus védencek Adó 1% felajánlása révén Rigó szerető Gazdihoz került Ramos az Orpheus kutyamentõ programja révén került gazdihoz Szefi kutyát az Orpheus Állatvédõ Egyesület támogatói nélkül lehet, hogy nem tudta volna megmenteni Tapi kutyust megmentettük! Az Szja 1% felajánlások révén került szerető Gazdihoz Breki Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek