rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pötyi a németjuhász kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pötyi a németjuhász kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz!
  A(z) Pötyi a németjuhász kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! című képet 2928 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Kata a németjuhász az Orpheus Állatmentõ csapata által került új gazdihoz! Támogassa adó 1%-val az állatok megmentését! Orpheus Állatvédõ Egyesület - Állatmentés Sanyit megmentettük és új gazdit kerestünk neki! Szuzy szeretõ gazdához került Állatmentés: Donna új Gazdára talált! Lea és kis barátja egy gazihoz került Mentett kutyacsalád Szja 1% felajánlása révén Barni kutyus szeretõ gazdihoz került Bözsit és Bátort a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Lajos sérült lábát kezeltük, majd egészségesen egy szeretõ családhoz került Adó 1% felajánlás nélkül Dömötör kutya se került volna ilyen gyorsan biztonságba Komi a komondor az Orpheus Állatvédõ által került megmentésre, majd szeretõ gazdihoz Ez a 3 kiskutya az állatbarátoknak köszönhetõen menekült meg Az adó 1 százalék felajánlások révén Goldi szerető Gazdihoz került Cilike a tenyérnyi kiscica is gazdihoz került az Orpheus telepérõl Megmentett Állatok - Támogassa az Állatok megmentését! Balut a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Adó egy százalék támogatásával Mázlis új gazdikhoz került Adó 1% állatmentésre - Joshit sem tudtuk volna megmenteni lakossági segítség nélkül! Kócos az Szja 1%-nak köszönhetõen került új gazdájához
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek