rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pötyi a németjuhász kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pötyi a németjuhász kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz!
  A(z) Pötyi a németjuhász kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! című képet 2765 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Sziporka a vadászgörény az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Az állatbarátok Adó1%-nak köszönhetõen ez a 3 kismacska is megmenekült és gazdihoz került Dodó a puli az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Bobb az adó egy százalék támogatásoknak köszönhetõen új gazdihoz került Adó 1 százalék támogatása révén Seron új gazdira talált Állatmentés: Rodeó új Gazdira talált! Gaga Gazdihoz került! A kidobott Stafi is gazdihoz került Szeretõ gazdát találtunk Szultánnak! Bodri egy gáton kóborolt. Befogásra került, és új gazdát keresett neki az Orpheus Ikrek 05 új gazdijának kezében Bogyó kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került megmentésre Megmentettük és új gazdit kerestünk Balunak Cini kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Tina az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Lominak cicabarát gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Piroska új Gazdira talált! Pafi az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen szeretõ gazdihoz került Bogit hazajuttattuk az szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Hiénát megmentettük!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek