rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pötyi a németjuhász kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pötyi a németjuhász kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz!
  A(z) Pötyi a németjuhász kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! című képet 2706 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Trapp a befogás után gazdához került Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetően szertő Gazdihoz került Artúr Mini az Orpheus telepén talált új gazdát Gaga Gazdihoz került! Kareszt egy szeretõ gazdi vitte magával az ebrendészeti teleprõl Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Csizmás macskabarát gazdához került Domit a felajánlott szja 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Állatokról készült fotókiállítás az Állatkertben - sokan itt szembesültek az állatvédelmi problémákkal Az szja 1 százalék felajánlások révén Bobi és Tekla biztonságba került Gazdát találtunk köpcösnek is Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Topy szerető Gazdihoz került Nekik szerencséjük volt, mert az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták õket, és szeretõ gazdit kerestek nekik Hosszas gazdakeresésünk sikerrel járt és örökbe adtuk Picit Boxost testvéreivel együtt dobták utcára, az Orpheus Állatmentõ Csapat révén menekültek meg Szerető Gazdinál Lexy! Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését! Megmentettük Molli kutyát! Alíz és Rexa szerető Gazdinál! Mexi kutya visszakerült gazdájához - állatmentõ Orpheus Állatvédõ Egyesület
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek