rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Szini és Szoni kutyák megmenekültek - adó 1% támogatása révén még több kutya és cica tud megmenekülni, köszönjük!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Szini és Szoni kutyák megmenekültek - adó 1% támogatása révén még több kutya és cica tud megmenekülni, köszönjük!
  A(z) Szini és Szoni kutyák megmenekültek - adó 1% támogatása révén még több kutya és cica tud megmenekülni, köszönjük! című képet 2473 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Bogi örökbefogadóra talált Dellát megmentettük! Vezér hamar új gazdára lelt az Orpheus Állatvédõ Egyesület ebrendészeti telepén Adó 1 százalék támogatásának köszönhetõen Labi szeretõ helyre került A kis Szani is szeretõ gazdihoz került A Dunántúlról jött egy házaspár és magukkal vitték Tibit egy kertes házba Jancsika barátságos, szocializált, állatbarátok jöttek érte, és örökbe fogadták. Lizi, a magyar vizsla élete az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén ért révbe! Dodó az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen menekült meg és került szeretõ gazdihoz Camaro kutya kóborolt, az Orpheus helyrehozta, gazdához adta Pite az adó 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően került szerető Gazdihoz Bubu (Pizzás) az állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetõen talált szeretõ gazdára Megmentettük Dobó kutyát! Csonginak rövid idõn belül megfelelõ örökbefogadót találtunk Labi a kis - kölyök kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Lexy gazdáját megtaláltuk, aki érte jött és hazavitte! Vidor új családra talált Adó 1 százalék támogatása révén Cini új gazdira talált Megmentettük Puppy kutyust! Peti a patkány embert harapás után került a telepre, de mivel nem volt ártalmas, szeretõ gazdit keresett számára az Orpheus Állatvédõ Egyesület
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek