rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy idõs bácsitól (aki nem tudta ellátni rendesen az állatokat) hoztuk el a 4-5 hetes Cilikét. Szeretõ gazdihoz került.

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy idõs bácsitól (aki nem tudta ellátni rendesen az állatokat) hoztuk el a 4-5 hetes Cilikét. Szeretõ gazdihoz került.
  A(z) Egy idõs bácsitól (aki nem tudta ellátni rendesen az állatokat) hoztuk el a 4-5 hetes Cilikét. Szeretõ gazdihoz került. című képet 2363 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Cézi visszakerült a gazdájához Mogyi az apró kutyus az Orpheus állatmentõ munkája révén lelt új lehetõségre. Adó 1%-os támogatásával még jobb eredményeket lehetne elérni Hektort a hatóság kérésére utcáról szedtük össze Adó 1% felajánlás nélkül Dömötör kutya se került volna ilyen gyorsan biztonságba Piroska új Gazdira talált! Állatbarát gazdihoz került Emma Ilma is gazára találta az Orpheus algyõi telepén Lunát hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Márkért nem jelentkezett eredeti gazdája, ezért kerítettünk számára egy új, szeretõ gazdát Állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került Pondro új gazdihoz Ez a 3 kiskutya az állatbarátoknak köszönhetõen menekült meg Egy kutyabarát örökbe fogadta Apostolt Állatmentés adó 1% - Bodrit megmentette az Orpheus! Az Orpheus megmentette és gazdát keresett az elhagyott kölyökkutyáknak Mentett kutyacsalád A csipet - csapat az Orpheus által menekült meg, szeretõ gazdihoz kerültek! Maximust a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Csontit a fiatal, játékos, szuka kutyust örökbe fogadták Alma szerető Gazdihoz került! Mardel, az öreg németjuhász az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek