rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy idõs bácsitól (aki nem tudta ellátni rendesen az állatokat) hoztuk el a 4-5 hetes Cilikét. Szeretõ gazdihoz került.

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy idõs bácsitól (aki nem tudta ellátni rendesen az állatokat) hoztuk el a 4-5 hetes Cilikét. Szeretõ gazdihoz került.
  A(z) Egy idõs bácsitól (aki nem tudta ellátni rendesen az állatokat) hoztuk el a 4-5 hetes Cilikét. Szeretõ gazdihoz került. című képet 2498 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Bobb kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Pitu Gazdihoz került! Cukor az Orpheus által, a lakosság támogatásának köszönhetõen került gazdihoz! Sada az adó 1% felajánlásoknak köszönhetõen került új gazdihoz Benya Gazdihoz került! Gaga Gazdihoz került! Adó 1 százalék támogatása révén Szimat szeretõ helyre került Barni az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdira lelt Samu az állatvédelmi munka révén került vissza otthonába! Adó 1% felajánlása révén Némó szeretõ helyre került Daisy és Csoki a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését! Tequila gazdihoz került Klárikát a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Szanit Gazdihoz juttattuk az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően Lominak cicabarát gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Foki kutya elveszett, az Orpheus az utcán megtalálta, gazdáját felkutatta, így az állat sikeresen hazakerült! Bernit kidobták, az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette, gazdihoz adta Pemzli szerető Gazdival! Állatmentés adó 1% - Bodrit megmentette az Orpheus!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek