rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy idõs bácsitól (aki nem tudta ellátni rendesen az állatokat) hoztuk el a 4-5 hetes Cilikét. Szeretõ gazdihoz került.

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy idõs bácsitól (aki nem tudta ellátni rendesen az állatokat) hoztuk el a 4-5 hetes Cilikét. Szeretõ gazdihoz került.
  A(z) Egy idõs bácsitól (aki nem tudta ellátni rendesen az állatokat) hoztuk el a 4-5 hetes Cilikét. Szeretõ gazdihoz került. című képet 2300 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Balinak új gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Kovinak gazdát találtunk Kutyabarát családhoz került Folti Erde életét is a lakosság nagylelkû támogatása segítségével mentette meg az Orpheus Állatmentés: Vöri szerető Gazdihoz került! Vinit örökbe fogadták Labrador jellegû, közepes testû, nyugodt, kan kutya állatbarát gazdihoz került Trombi az állatbarátok Szja 1% felajánlásának köszönhetően jutott Gazdihoz Rékára egy ipartelepen talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület, majd új gazdit talált neki! Filipet megmentettük! Macsót az állatvédõk az adó 1% támogatás révén mentették meg és adták szeretõ gazdához Töpi elkóborolt, majd a gazdája jött érte! Roxy a németjuhász fajtiszta kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került örökbeadásra Szeretõ gazdát találtunk Szultánnak! Trapp a befogás után gazdához került Kandit az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepérõl fogadták be Adó 1 százalék támogatása révén Bogyó szeretõ helyre került Bogit hazajuttattuk az szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Ancit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni A csipet - csapat az Orpheus által menekült meg, szeretõ gazdihoz kerültek!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek