rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!
  A(z) Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával! című képet 2728 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Csotri kimerülten, 3 lábbal egy aknából lett kiszabadítva, lábadozás után került gazdihoz Egy forgalmas úton gázolták el Lajost, majd a gyógyulását követõen gazdit kerestünk neki Falatka Gazdihoz került! Állatmentés: Bundás új Gazdira talált! Bel Ami otthonról kóborolt el, majd szerencsésen visszakerült gazdájához Az ebrendészet a szuka, 6 év körüli, labrador keverék kutyát rothadó bûzbõl, szeméthegyek közül mentette ki Ordi eredeti gazdáját sikerült felkutatni, aki az állat oltási könyvét bemutatta, az állatot pedig hazavitte! Makk adó 1 százalék támogatásoknak köszönhetõen szeretõ gazdira lelt A magatehetetlen, újszülött kiskutyát 10 társával együtt egy putriból menekítettük ki Kandit az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepérõl fogadták be Cini kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Teri-teto az adó 1% felajánlásoknak köszönhetõen menekült meg és került szeretõ gazdihoz Szerető Gazdival Karika! Dina szerető Gazdira talált! 02 Pici az állatvédelmi munka révén lelt menedékre - köszönjük! Ponó a pincsi kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Miso kutyát az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ csapata mentette meg Oddi kutyust az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg - a lakosság támogatása nélkül nem sikerült volna! Kutyamentés: Labi Gazdihoz került! Rexi szerető Gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek