rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!
  A(z) Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával! című képet 2227 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Bigit és Cilát visszajuttattuk gazdájának! Szeretõ gazdát találtunk Szundinak Marsot visszajuttattuk szertõ gazdájához Baylis az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került haza Szerető Gazdinál Szobros! Csillagot összeszedtük az utcáról, gazdáját felkutatva haza is juttattuk! Sára állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg Orsit egy szeretõ gazdi fogadta örökbe Feki és testvérei is gazdihoz kerültek az Orpheus segítségével Alvin elkóborolt, majd a gazdája jött érte és hazavitte Adó 1% felajánlása révén Goldi megmenekült és szeretõ helyre került A Dunántúlról jött egy házaspár és magukkal vitték Tibit egy kertes házba Adó 1 százalék felajánlása révén Lada szerető Gazdihoz került Ponó a pincsi kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Egy állatszeretõ család fogadta örökbe Fülöpöt Megmentettük Sellő kutyát! Lada és két testvére is állatbarát családhoz került! Tes kutya gazdihoz került - állatbarátok adóegyszázalék felajánlásai nélkül az állatmentés bajos lenne Teve szerető Gazdihoz került! Chucky a játékos kan éber de barátságos, szeretetre éhes. Kertbe, egy nagy tanya udvarába került.
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek