rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!
  A(z) Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával! című képet 2270 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Trombi kutya és estvére az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Szeretõ gazdát találtunk Szundinak Lomi új gazdira lelt az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepén Leót a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Maci adó 1% felajánlásoknak köszönhetően került Gazdihoz Mayát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Gordont kidobta gazdája, az Orpheus Egyesület állatmentõ csapata egészségügyileg rendbe hozta, gazdihoz segítette Folti kutya egy elhagyatott tanyáról, hanyag tartás végett került mentésre, új reményt kapott... Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetõen Tata új gazdihoz került Jork az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdikhoz került Mojli is új gazdát talált az Orpheus telepén Barni az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdira lelt Brenda visszakerült eredeti gazdájához Jó gazdihoz sikerült juttatnunk Bogit! Kiky szeretõ gazdihoz került! Pitu Gazdihoz került! Körte kutyát autó gázolta, az Orpheus Állatvédõ Egyesület rendbe hozta, gazdáját felkutattuk, biztonságba került Kuky az adó 1 százalék támogatásoknak köszönhetõen talált szeretõ gazdira A boxer - keverék kutyát rendõrségi kérésre az ebrendészet állatbefogója azért fogta be, mert beszökött egy portára, és az ott lévõ állatokkal konfliktusba keveredett. Új gazdát kerestünk neki! Szamba az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került haza
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek