rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!
  A(z) Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával! című képet 2180 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Egy forgalmas úton gázolták el Lajost, majd a gyógyulását követõen gazdit kerestünk neki Kutyamentés: Janni utcára került, ezt követõen az Orpheus révén pedig szeretõ gazdihoz! Adóegyszázalék felajánlása révén Amigo szerető Gazdihoz került Zarát hazajuttattuk az szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Kutyamentés, Jisk szerető Gazdihoz került! Anci kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! A telep kerítésén testvérével együtt dobta be egy ismeretlen elkövetõ Brutuszt, aki hamar szeretõ gazdához került! Megmentettük Molli kutyát! Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk! Hiéna az állatbarátok adó egy százalékának felajánlása révén menekült meg és került szeretõ gazdihoz Adó 1% felajánlása révén Némó szeretõ helyre került Rudit az állatbarátok adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően mentettük meg Futka kutyus az adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetõen került új gazdijához Adó 1% felajánlása révén Ottó szerető Gazdihoz került Levit gazdához juttattuk vissza Task02 az Szja felajánlások révén talált szeretõ gazdára Körte kutyát autó gázolta, az Orpheus Állatvédõ Egyesület rendbe hozta, gazdáját felkutattuk, biztonságba került Boxi kutya az Orpheus Állatmentõk révén került szeretõ családba Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki! A játékos Domi gazdihoz került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek