rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!
  A(z) Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával! című képet 2581 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Tessó az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdára lelt Mind a 6 kiskutyának gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Megmentettük Lula kutyust! Állatmentés: Donna új Gazdára talált! Topit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Alma az állatkertben kóborolt, majd a befogást követõen új gazdára lelt Bob az adó egy százalék felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdihoz került Mexi kutya visszakerült gazdájához - állatmentõ Orpheus Állatvédõ Egyesület Brúnót az Orpheus Állatvédõ Egyesület meggyógyította, majd gazdit talált a kaukázusi-rotweiler keverék kutyusnak Állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően került Kevin szerető Gazdihoz Sysit strandról mentette az Orpheus Állatmentõ Csapat, már szeretõ családnál van! Gaga Gazdihoz került! Adó egy százalék támogatásával Fecó új gazdira talált Brúnó Gazdihoz került! Ház elé kötötte ki egy lelketlen ember a 6 hónapos, szuka, német juhász keverék kutyát, majd az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdit! Az elkóborolt Fakót, a gazdája vitte haza az ebrendészeti teleprõl Az Orpheus Állatmentõ munkája révén került Morci védelem alá, majd felépülése után szeretõ gazdihoz Állatmentés: Rodeó új Gazdira talált! Anyakutya nélküli piciket találtunk, melyeket bérmama táplál az állatvédelmi telepen Pemzli szerető Gazdival!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek