rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!
  A(z) Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával! című képet 2364 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Tina az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre A két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutyát örökbe fogadták Csoda az adó 1% felajánlások révén menekült meg Adó egy százalék támogatásával Mázlis új gazdikhoz került Rendszeresek az Orpheus állatvédelmi telepén a gyerekcsoportok! Csonginak rövid idõn belül megfelelõ örökbefogadót találtunk Ilma is gazára találta az Orpheus algyõi telepén Pafi az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen szeretõ gazdihoz került Állatmentés: Tekla Gazdihoz került! Beki egy iskola mellett kóborolt, majd az ebrendészeti telepen talált rá új gazdája Totya megmenekült az Orpheus révén, de adó 1% támogatása nélkül az állatmentés nehezebben menne! Gazdái rosszul tartották Szamit, a rendõrség közremûködésével került el onnan. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület talát neki új gazdát! Béla szeretõ gazdihoz került Néró kutyus szertõ gazdihoz került! Szerető Gazdival Hari! Vedi az állatbarátok által felajánlott adó 1%-oknak köszönhetően jutott Gazdihoz A négy év körüli, fox-terrier jellegû, kan kutya a belvárosban kóborolt. A közelben lakók kérésére a kutyát befogtuk és beszállítottuk az Ebrendészeti telepre, ahol új gazdira talált Állatmentés: Bundás új Gazdira talált! Levit gazdához juttattuk vissza Az Orpheus Állatvédõ Egyesület talált új gazdit Brúnónak
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek