rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!
  A(z) Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával! című képet 2404 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Adóegyszázalék felajánlása révén Amigo szerető Gazdihoz került Pollit az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg, és adta szeretõ gazdihoz Dina szerető Gazdira talált! Az Orpheus Ebrendészete Pockot megmentette, gazdihoz adta! Márk gazdája jelentkezett és hazavitte a kutyust Csaba kutyus Gazdihoz került! A 2 hónapos Bernit hamar örökbe fogadta egy szeretõ gazdi Lili egy állatbarát családhoz került Cirmi cica az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került szeretõ gazdihoz Utcáról mentett kutyus Kutyamentás - az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Tombrác kutya Boxi kutya az Orpheus Állatmentõk révén került szeretõ családba Sumi a puli kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Megmentettük Huncutka kutyust! Kapri az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került új gazdához Tell01 a két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya egy kertes ház udvarára került egy kedves családhoz Bandi, az öreg kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Adó 1 százalék felajánlása révén Lada szerető Gazdihoz került Mind az 5 kölyök gazdára talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai segítségével Mancskát megmentettük!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek