rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!
  A(z) Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával! című képet 2315 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Fickó kutya megmentésével új reményt kapott! Kutyamentás - az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Tombrác kutya Gazdához adtuk Szuzit Cukit is örökbe fogadták Axit egy szemeteskuka mellé kötötték. Az Orpheus munkatársai megmentették és kerestek neki új gazdit Lucky-t az Orpheus Állatvédõ Egyesület gazdihoz segítette Mexi kutya visszakerült gazdájához - állatmentõ Orpheus Állatvédõ Egyesület Adó 1% felajánlása révén Rozsdás szerető Gazdihoz került Manó kutyus szeretõ gazdihoz került! Csöpi az adóegyszázalék felajánlások révén került vissza eredeti Gazdijához Szeretõ gazdát találtunk Szultánnak! Cirmi rövid idõn belül macskabarát környezetbe került Állatmentés: Megmentettük Zara kutyust! Állatbarátok Szja egyszázalék felajánlásának is köszönhetően szerető Gazdihoz került Andro Jós03 is cicabarátokhoz került Sándor egy tanyáról szökött el, majd szerencsére visszakerült gazdájához Állatbarátok adó 1%-nak köszönhetõen Luca szeretõ gazdihoz került Rendszeresek az Orpheus állatvédelmi telepén a gyerekcsoportok! Szaszi a vizsla keverék az Orpheus munkája révén menekült meg, és került szeretõ gazdihoz Labika az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen menekült meg
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek