rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy tanya mellé kidobtak egy anya kutyust feltehetõen kölkeivel, nem törõdve további sorsukkal. Az Orpheus fogadta be õket!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy tanya mellé kidobtak egy anya kutyust feltehetõen kölkeivel, nem törõdve további sorsukkal. Az Orpheus fogadta be õket!
  A(z) Egy tanya mellé kidobtak egy anya kutyust feltehetõen kölkeivel, nem törõdve további sorsukkal. Az Orpheus fogadta be õket! című képet 2632 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Vilit kidobták, megmentettük és új gazdit kerestünk neki! Mentett kutyacsalád Szerető Gazdival Kerteske! Buksi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően visszakerült eredeti Gazdijához Gazdát találtunk Rettinek Szerető Gazdinál Begi kuytus! Állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került Böbe új gazdihoz Édi Black 04 is gazdira lelt az Orpheus Telepén A kis Karesznek is gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Megmentettük Dolly-t és új gazdát kerestünk neki! Cézi visszakerült a gazdájához Hektort a hatóságokkal közösen szedtük össze az utcáról - támogatóinkkal az érdem közös Baylis az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került haza Atosz elveszett, az Orpheus Állatvédõk visszajuttatták a Gazdihoz! Rudit az állatbarátok adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően mentettük meg Az állatbarátok Adó1%-nak köszönhetõen ez a 3 kismacska is megmenekült és gazdihoz került A pici Gríz oltásai, parazitáktól mentesítése után szeretõ gazdihoz került Néró kutyus szertõ gazdihoz került! Az adó 1 százalék felajánlások révén Goldi szerető Gazdihoz került Egy lépcsõház udvarában született testvéreivel ez a fekete cicus. Állatbarátok fogták be és szállították õket az ebrendészetre, ahol pár napon belül gazdára is találtak
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek