rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Kata a németjuhász az Orpheus Állatmentõ csapata által került új gazdihoz! Támogassa adó 1%-val az állatok megmentését!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Kata a németjuhász az Orpheus Állatmentõ csapata által került új gazdihoz! Támogassa adó 1%-val az állatok megmentését!
  A(z) Kata a németjuhász az Orpheus Állatmentõ csapata által került új gazdihoz! Támogassa adó 1%-val az állatok megmentését! című képet 2766 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Gazdái rosszul tartották Szamit, a rendõrség közremûködésével került el onnan. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület talát neki új gazdát! Levit gazdához juttattuk vissza Dorisz állatszeretõ gazdához került Szerető Gazdinál Dzseni! Szerető Gazdinál Bobby! Maci adó 1% felajánlásoknak köszönhetően került Gazdihoz Michaelt befogtuk, majd nem sokkal késõbb az egyik helybéli állatbarátnak örökbe tudtuk adni! Állatmentés: Bundás új Gazdira talált! Kázmér gazdihoz került Axit egy szemeteskuka mellé kötötték. Az Orpheus munkatársai megmentették és kerestek neki új gazdit Erde életét is a lakosság nagylelkû támogatása segítségével mentette meg az Orpheus A kutyát két társával együtt az éj leple alatt valaki az ebrendészet elé dobta. Szeretõ gazdit találtunk neki! Az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően mentettük meg Gogot Szuzi az Orpheus állatmentõ munkája révén menekült meg! Tes kutya gazdihoz került - állatbarátok adóegyszázalék felajánlásai nélkül az állatmentés bajos lenne Kutyabarát családhoz került Folti Erik gazdához került Törpilla az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Balu visszakerült eredeti gazdájához Kauka gazdit talált egy kutyaszeretõ családnál
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek