rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pici egy kutyafalka tagjaként került az Orpheus telepére. Majdnem egy évbe tellett, mire gazdára lelt - Köszönjük!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pici egy kutyafalka tagjaként került az Orpheus telepére. Majdnem egy évbe tellett, mire gazdára lelt - Köszönjük!
  A(z) Pici egy kutyafalka tagjaként került az Orpheus telepére. Majdnem egy évbe tellett, mire gazdára lelt - Köszönjük! című képet 2657 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Kutyamentés: Sárga szerető Gazdihoz került! Lomi új gazdira lelt az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepén Futka kutyus az adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetõen került új gazdijához A Dunántúlról jött egy házaspár és magukkal vitték Tibit egy kertes házba A három barna, kan, keverék kutyust is örökbe fogadták Vezér elkóborolt, az Orpheus Állatmentõ Csapat megmentette Megmentettük Huncutka kutyust! Üri szeretõ gazdához került! Szerető Gazdival Kerteske! Dalmit a gazdája adta le a telepre. Fél évnyi bentlét után sikerült jó gazdához adni az Orpheus Állatvédõ Egyesületnek Oddi kutyust az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg - a lakosság támogatása nélkül nem sikerült volna! Johnyt hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Petra új gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület ebrendészeti telepén Adó egy százalék felajánlása révén Heki gazdihoz került Adó 1% felajánlása révén Rigó szerető Gazdihoz került Epret a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Laky 02 - Lady kicsinye is szeretõ gazdihoz került Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Cicacsokor- macskamentés, megmentettük a cicusokat! Szerető Gazdinál Bobby!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek