rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Zoltán kutya lakhelye megszûnt, az Orpheus Állatvédõ Egyesület szerencsére tudott segíteni, az állat megmenekült!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Zoltán kutya lakhelye megszûnt, az Orpheus Állatvédõ Egyesület szerencsére tudott segíteni, az állat megmenekült!
  A(z) Zoltán kutya lakhelye megszûnt, az Orpheus Állatvédõ Egyesület szerencsére tudott segíteni, az állat megmenekült! című képet 2801 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Mayát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Cin-cin kutyus Gazdihoz került! Állatokról készült fotókiállítás az Állatkertben - sokan itt szembesültek az állatvédelmi problémákkal Adó 1 százalék támogatásával Néró új gazdira talált Marsot visszajuttattuk szertõ gazdájához Brenda visszakerült eredeti gazdájához Az Orpheus Állatvédõ Egyesület a telep kutyáit rendszeresen parazitáktól mentesíti Ikrek 05 új gazdijának kezében Kubi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Lali állatbarát családhoz került Mocsó kutyus gazdihoz került! Utcáról mentett kutyusok - évente 800 állat mentésében veszünk részt Az Orpheus Állatvédõ Egyesület Alaskát befogta, karanténban megfigyelte, veszettség ellen beoltotta, féregtelenítette, majd egészségesen gazdához adta! Kicsi Bondnak is szeretõ gazdit, és családot talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Szüri a cica is gazdihoz került Megmentettük a kidobott Kajlát Sumi a puli kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Hádészt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Sólyom az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került szeretõ helyre Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai gazdit találtak Pannak is
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek