rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Zoltán kutya lakhelye megszûnt, az Orpheus Állatvédõ Egyesület szerencsére tudott segíteni, az állat megmenekült!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Zoltán kutya lakhelye megszûnt, az Orpheus Állatvédõ Egyesület szerencsére tudott segíteni, az állat megmenekült!
  A(z) Zoltán kutya lakhelye megszûnt, az Orpheus Állatvédõ Egyesület szerencsére tudott segíteni, az állat megmenekült! című képet 2598 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Mardel, az öreg németjuhász az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Gazdát találtunk Bazsinak is Cserkészért a befogást követõen nem jelentkezett a gazdája, így egy állatbarát örökbefogadó vitte magával Utcáról mentett kutyusok - évente 800 állat mentésében veszünk részt Spuri már új szeretõ gazdijai mellett van Törpe Brixinek is gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Sada az adó 1% felajánlásoknak köszönhetõen került új gazdihoz Sándor egy tanyáról szökött el, majd szerencsére visszakerült gazdájához Lédit az adó 1 százalék felajánlások révén tudtuk megmenteni Csillagot összeszedtük az utcáról, gazdáját felkutatva haza is juttattuk! Taba kutya gazdinál - az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Deniszt hazajuttattuk az szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Bubó is új gazdihoz került az Orpheus telepén Syla az Orpheus jóvoltából menekült meg, adó 1% támogatása sok száz állatmentést segít elõ! Jackoért új gazdi jött az ebrendészeti telepre Vinit örökbe fogadták Állatbarátok adó 1%-nak köszönhetõen Törpilla megmenekült és új gazdihoz került A pici Gríz oltásai, parazitáktól mentesítése után szeretõ gazdihoz került Foxer kutya az Orpheus és az állatvédelmet támogatók révén menekült meg Az adó 1 százalék felajánlások révén Bölcsi szerető Gazdihoz került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek