rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Zoltán kutya lakhelye megszûnt, az Orpheus Állatvédõ Egyesület szerencsére tudott segíteni, az állat megmenekült!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Zoltán kutya lakhelye megszûnt, az Orpheus Állatvédõ Egyesület szerencsére tudott segíteni, az állat megmenekült!
  A(z) Zoltán kutya lakhelye megszûnt, az Orpheus Állatvédõ Egyesület szerencsére tudott segíteni, az állat megmenekült! című képet 3025 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Axit egy szemeteskuka mellé kötötték. Az Orpheus munkatársai megmentették és kerestek neki új gazdit Kareszt egy szeretõ gazdi vitte magával az ebrendészeti teleprõl Megmentettük Bendegúz kutyust! Cirmi cica az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került szeretõ gazdihoz Szörnyû: az elütött kutyát - aki a csapódástól súlyos sérüléseket szenvedett - az utcán szedtük össze A három barna, kan, keverék kutyust is örökbe fogadták Manó adó 1 százalék felajánlások révén került haza A játékos Domi gazdihoz került Nádasba dobált kutyakölykök mentése A csipet - csapat az Orpheus által menekült meg, szeretõ gazdihoz kerültek! Gazdát találtunk köpcösnek is Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Torci szerető Gazdihoz került Jós a cica is gazdihoz került! A játékos Samunak is gazdát találtunk A négy év körüli, fox-terrier jellegû, kan kutya a belvárosban kóborolt. A közelben lakók kérésére a kutyát befogtuk és beszállítottuk az Ebrendészeti telepre, ahol új gazdira talált Csutakot megmentettük! Gazdihoz adtuk Snazit - lakossági adó egy százalékos támogatás nélkül nehezebben menne! Az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően Aqna hazajutott Gazdit találtunk Kapinak Állatbarátok adó 1%-nak köszönhetõen Luca szeretõ gazdihoz került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek