rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Zoltán kutya lakhelye megszûnt, az Orpheus Állatvédõ Egyesület szerencsére tudott segíteni, az állat megmenekült!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Zoltán kutya lakhelye megszûnt, az Orpheus Állatvédõ Egyesület szerencsére tudott segíteni, az állat megmenekült!
  A(z) Zoltán kutya lakhelye megszûnt, az Orpheus Állatvédõ Egyesület szerencsére tudott segíteni, az állat megmenekült! című képet 2670 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Kyra az állatbarátok adó 1 %-ának köszönhetően Gazdihoz került Picúrt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Adó 1 százalék támogatásával Néró új gazdira talált Állatbarátok adó 1%-nak köszönhetõen Alíz és Rexa megmenekült és szeretõ helyre került Elkóborolt, megtaláltuk, majd örökbe adtuk Bobb az adó 1% támogatásoknak köszönhetõen került szeretõ gazdához Li egy csatornába esett, ahonnan az Orpheus munkatársai mentették ki, majd kerestek neki új gazdit! Sándor egy tanyáról szökött el, majd szerencsére visszakerült gazdájához Mexi kutya visszakerült gazdájához - állatmentõ Orpheus Állatvédõ Egyesület Cicamentés: Csurmi és Csirmi cicák gazdinál Kutyamentés, Jisk szerető Gazdihoz került! Epret a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Lady adó 1% felajánlások révén új helyre került Hóból a fagyástól mentettük meg Sebit Megmentettük a kidobott Mázlit Töpszlit a sérült lábú cuki kutyust Orpheus Állatvédõ Egyesület összeszedte, megmentette Megmentettük Sellő kutyát! Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Kertész hazakerült Pufit újszülötten az utcán találta, felnevelte az Orpheus, és a végén gazdihoz került! Csatikát megmentettük!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek