rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat!
  A(z) Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat! című képet 2339 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Bandi, az öreg kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Doby a harci jellegû kutyus megmentõhöz került Tessó az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdára lelt Pite az adó 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően került szerető Gazdihoz Adó 1% felajánlása révén Picúr szeretõ helyre került Dorka az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Karci az adó 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően került szerető Gazdihoz Szerető Gazdinál Aura! Pite az utcán randalírozott, rendõrség kérte az Orpheust, hogy segítsen az állatmentésben, adó 1% bevételeink nélkül erre nem lett volna módunk! A négy év körüli, fox-terrier jellegû, kan kutya a belvárosban kóborolt. A közelben lakók kérésére a kutyát befogtuk és beszállítottuk az Ebrendészeti telepre, ahol új gazdira talált Egy forgalmas úton gázolták el Lajost, majd a gyógyulását követõen gazdit kerestünk neki Luna kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén került szeretõ gazdihoz A kidobott két testvér hamar új gazdira tálált az Orpheus telepén Nono gazdáját felkutattuk, és visszaadtuk neki A három barna, kan, keverék kutyust is örökbe fogadták Komit megmentettük! Kútból az Orpheus Állatmentõ Csapat által megmentett kutya Csöpi az adóegyszázalék felajánlások révén került vissza eredeti Gazdijához Mexi kutya visszakerült gazdájához - állatmentõ Orpheus Állatvédõ Egyesület Jós a cica is gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek