rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat!
  A(z) Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat! című képet 2240 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • A játékos Emma is új szeretõ családhoz került, ahol vigyáznak rá Adó 1 százalék támogatásának köszönhetõen Tomi megmenekült és szeretõ helyre került A két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya Tell02 szeretõ gazdira lelt Cicamentés: Vöri cica az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Kertész hazakerült Pocok kutyust az állatvédõk az adó 1% támogatás révén juttatták szeretõ gazdihoz Állatmentés, rehabilitáció - állatvédelmi munkánk mellett más állatvédő szervezeteket is támogatunk Rezsö egy bolt elõtt lett befogva, majd az Orpheus telepén talált magának új gazdát Bonettinek is gazdát találtunk Cini kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Nádas az állatbarátok adó egy százalékának felajánlása révén menekült meg Adóegyszázalék felajánlása révén Pipike szerető Gazdihoz került Petra új gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület ebrendészeti telepén Maróst hazajuttattuk az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően Szerető Gazdival Hari! Megmentettük Maja kutyát! Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetően szertő Gazdihoz került Artúr Pipike új Gazdira talált! Elütött kutya: megmentettük, felépült! Támogatását hálásan köszönjük! Az Orpheus Állatvédõ Egyesület gazdát talált Bundásnak
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek