rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat!
  A(z) Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat! című képet 2721 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Mentett kutyacsalád Adó 1% forintokból menekütek meg ezek a kiskutyák, az Orpheus Állatvédõ Egyesületnek köszönhetõen Adóegyszázalék felajánlások révén szerető Gazdihoz került Rocky Állatbarátok adó 1%-nak köszönhetõen Bundás megmenekült és új gazdihoz került Barni az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdira lelt Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Patti szerető Gazdihoz került Bononak is gazdát találtunk Kicsi Bill is új gazdit talált az ebrendészeti telepen Beki egy iskola mellett kóborolt, majd az ebrendészeti telepen talált rá új gazdája Trombi az állatbarátok Szja 1% felajánlásának köszönhetően jutott Gazdihoz Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Torci szerető Gazdihoz került Megmentettük Titi kutyust! Jamm az adó 1% támogatások révén került új gazdikhoz Toli az utcán kóborolt, befogadtuk, az állatmentõ csapat helyre hozta, majd szeretõ gazdihoz került Cirmi rövid idõn belül macskabarát környezetbe került Az Orpheus munkatársai az utcán kóborló kutyát befogták, gazdáját felkutatták, és visszaadták neki Chucky a játékos kan éber de barátságos, szeretetre éhes. Kertbe, egy nagy tanya udvarába került. Bogyó kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került megmentésre Pocok kutyust az állatvédõk az adó 1% támogatás révén juttatták szeretõ gazdihoz Beri elkóborolt, de visszakerült eredeti gazdájához
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek