rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat!
  A(z) Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat! című képet 2888 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Megmentettük a kidobott Mázlit Tequila gazdihoz került Egy lépcsõház udvarában született testvéreivel ez a fekete cicus. Állatbarátok fogták be és szállították õket az ebrendészetre, ahol pár napon belül gazdára is találtak Egy iskola udvarára szökött be a 10 hónap körüli, fekete-keverék, kan kutya. Az ott dolgozók nem tûrték meg az állatot, azért befogását és elszállítását kérték. Az Orpheus telepén talált új gazdára Az Orpheus Ebrendészete Pockot megmentette, gazdihoz adta! Fress szerető Gazdihoz került! Nádasba dobált kutyakölykök mentése Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Terike szerető Gazdihoz került Anyakutya nélküli piciket találtunk, melyeket bérmama táplál az állatvédelmi telepen Állatbarátok adó 1%-nak köszönhetõen Alíz és Rexa megmenekült és szeretõ helyre került Dagitól az emberek megijedtek az utcán, az Orpheus Állatmentõ szakemberei befogták, és visszajuttatták eredeti helyére - adó 1%-ával támogassa munkánkat! Gabesz az adóegyszázalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Lolát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Rozi egy állatbarát család új tagja lett Labika az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen menekült meg Teve szerető Gazdihoz került! Ez a 3 kiskutya az állatbarátoknak köszönhetõen menekült meg Zuzut a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Bulmát gazdája el akarta altatni, az Orpheus megmentette, gazdához segítette! Állatmentés - adó 1% felajánlás! Üri szeretõ gazdához került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek