rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat!
  A(z) Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat! című képet 2197 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Dávid az öreg németjuhász az Orpheus állatmentõ munkája révén a fagyhaláltól menekült meg, és került gazdához Hiénát megmentettük! Rudi új Gazdira talált! Balinak új gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Szini és Szoni kutyák megmenekültek - adó 1% támogatása révén még több kutya és cica tud megmenekülni, köszönjük! Bogit hazajuttattuk az szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Lucky-t az Orpheus Állatvédõ Egyesület gazdihoz segítette Megmentettük Csata kutyát! Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki! Zsani gondos, szeretõ gazdihoz került Fazyt az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg! Állatmentés: Szerető Gazdihoz került Pulzus! A kis Laky04 is szeretõ gadihoz került A három barna, kan, keverék kutyust is örökbe fogadták Mufi egy iskola udvarán kóborolt, majd a befogást követõen az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai kerestek neki új gazdit! A kutyát két társával együtt az éj leple alatt valaki az ebrendészet elé dobta. Szeretõ gazdit találtunk neki! Tessó az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdára lelt Bali az adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került szerető Gazdihoz Hosszas gazdakeresésünk sikerrel járt és örökbe adtuk Picit Nono gazdáját felkutattuk, és visszaadtuk neki
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek