rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat!
  A(z) Jákobot elütötte egy autó, az Orpheus megmentette, és szeretõ gazdihoz adta! Adó 1% támogatása segíti munkánkat! című képet 2123 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatmentés adó 1% - Bodrit megmentette az Orpheus! Leót a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Komi a komondor az Orpheus Állatvédõ által került megmentésre, majd szeretõ gazdihoz Az adó 1 százalék felajánlások révén Goldi szerető Gazdihoz került Állatmentés: Szerető Gazdinál Petya! Cin-cin kutyus Gazdihoz került! Verának új gazdit találtunk Csantit az Orpheus Állatmentõ Csapat a lakosság támogatásának köszönhetõen tudta utcáról befogni, rendbehozni, örökbe adni Doby a harci jellegû kutyus megmentõhöz került Megmentettük a kidobott Kavát Pondró kutyus gazdinál Fokszi kutya a lakosság adóegyszázalék felajánlása révén lett jobban és került gazdihoz! Szüri a cica is gazdihoz került Norm kutyát a fagytól mentettük meg! A 8 éves, szuka, gyerekekhez szokott, jó jelzõkutya gazdára talált A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki! Béci: A kutyus egy magánházba került, jó helyre, ahol szeretik! Szerető Gazdival Hari! Megmentettük Tücsi kutyust! Adó 1 százalék felajánlása révén Anka szerető Gazdihoz került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek