rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Lindát egy autóból dobták ki. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták, és kerestek neki új gazdit

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Lindát egy autóból dobták ki. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták, és kerestek neki új gazdit
  A(z) Lindát egy autóból dobták ki. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták, és kerestek neki új gazdit című képet 1847 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • A boxer - keverék kutyát rendõrségi kérésre az ebrendészet állatbefogója azért fogta be, mert beszökött egy portára, és az ott lévõ állatokkal konfliktusba keveredett. Új gazdát kerestünk neki! Cilike új gazdijának kezében Az elkóborolt Fakót, a gazdája vitte haza az ebrendészeti teleprõl Erik gazdához került Pacó - kutyamentés: adó egy százalék felajánlással nagyban segíti a bajban lévõ állatok megmentését Norm kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület védence gazdához került! Pollit is sikerült örökbe adnunk! Fickó kutya megmentésével új reményt kapott! Lola az adó 1% felajánlások révén került megmentésre Picúrt hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Lada 02 az Adó1%-nak köszönhetõen marad életben, és sikerült neki gazdát találni Ez a 3 kiskutya az állatbarátoknak köszönhetõen menekült meg Medi kutyát is az Orpheus Állatvédõ Egyesület csapata mentette meg Mákosnak nagy szerencséje volt, mert az Orpheus Állatvédõ talált rá, mentette meg, köszönhetõen a lakosság 1%-os felajánlásának is! Pufit újszülötten az utcán találta, felnevelte az Orpheus, és a végén gazdihoz került! Samut hazajuttattuk az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően Csini az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően került szerető Gazdihoz Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával! Makk adó 1 százalék támogatásoknak köszönhetõen szeretõ gazdira lelt A gazdit keresõ Fidó egy támogató révén az állatkozmetikában szépült meg!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek