rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Lindát egy autóból dobták ki. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták, és kerestek neki új gazdit

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Lindát egy autóból dobták ki. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták, és kerestek neki új gazdit
  A(z) Lindát egy autóból dobták ki. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták, és kerestek neki új gazdit című képet 2522 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Adó 1% felajánlása révén Picúr szeretõ helyre került Az ebrendészet a rendõrség kérésére fogta be a barátságos és érdeklõdõ jószágot. Szerencsére õ is gazdához került! Epret a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Cserkészért a befogást követõen nem jelentkezett a gazdája, így egy állatbarát örökbefogadó vitte magával Bobb kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Adó 1 százalék támogatása révén Seron új gazdira talált Egy kutyabarát örökbe fogadta Apostolt Márlit hazajuttattuk az szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Zsimi a füles kutya az Orpheus révén és a lakosság nagylelkû támogatása által menekült meg Bodri egy bejárás alkalmával került befogásra, majd rövid idõ alatt új gazdihoz került Cicamentés - megmentettük Csipit Matyit (Íriszt) a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Adó1% forintokból menekült meg ez a két kiskutya, az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepén Macsót az állatvédõk az adó 1% támogatás révén mentették meg és adták szeretõ gazdához Nissynek új gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Dabas szerető Gazdihoz került! Állatbarátok adó 1% felajánlásának is köszönhetően szerető Gazdihoz került Tib Cukor az Orpheus által, a lakosság támogatásának köszönhetõen került gazdihoz! Állatmentés: Bundás új Gazdira talált! Tapi kutyust megmentettük!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek