rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Lindát egy autóból dobták ki. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták, és kerestek neki új gazdit

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Lindát egy autóból dobták ki. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták, és kerestek neki új gazdit
  A(z) Lindát egy autóból dobták ki. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták, és kerestek neki új gazdit című képet 2714 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatmentés: Szerető Gazdihoz került Pulzus! Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Kokó szerető Gazdihoz került Ácsi az állatbarátok adó 1% felajánlásainak köszönhetően került vissza eredeti Gazdijaihoz Ramos az Orpheus kutyamentõ programja révén került gazdihoz Fürge az adó 1 százalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Rita szerető Gazdihoz került A két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutyát örökbe fogadták Az adó 1 százalék felajánlások révén Goldi szerető Gazdihoz került Hádészt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Szörnyû: az elütött kutyát - aki a csapódástól súlyos sérüléseket szenvedett - az utcán szedtük össze Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Lenke szerető Gazdihoz került Fürkész szerető Gazdihoz került! Tina az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Megmentettük! Szerető Gazdinál Sólyom! Lunát hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Kutyamentés: Pogácsát az Orpheus hozta rendbe és adta gazdihoz! Rockey az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre A kis bakksi kutyaszeretõ családhoz került Lexy gazdáját megtaláltuk, aki érte jött és hazavitte! Megmentettük Maja kutyát!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek