rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Lindát egy autóból dobták ki. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták, és kerestek neki új gazdit

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Lindát egy autóból dobták ki. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták, és kerestek neki új gazdit
  A(z) Lindát egy autóból dobták ki. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták, és kerestek neki új gazdit című képet 2427 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatbarátok adó 1%-nak köszönhetõen Alíz és Rexa megmenekült és szeretõ helyre került Pici egy kutyafalka tagjaként került az Orpheus telepére. Majdnem egy évbe tellett, mire gazdára lelt - Köszönjük! Szerető Gazdival Csorba! Megmentettük Bitang kutyust! Barni a németjuhász az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Picúrt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Szefi kutyát az Orpheus Állatvédõ Egyesület támogatói nélkül lehet, hogy nem tudta volna megmenteni Kapri az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került új gazdához Vidor új családra talált Szerető Gazdival Hari! Lady adó 1% felajánlások révén új helyre került Ponó a pincsi kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Az Orpheus Állatvédõ Egyesület hamar gazdát talált Röszinek Pannika állatbarátok Szja 1% felajánlásának köszönhetõen került szeretõ helyre Kata a németjuhász az Orpheus Állatmentõ csapata által került új gazdihoz! Támogassa adó 1%-val az állatok megmentését! Az Orpheus Állatvédõ Egyesület által Albi a megfigyelése után, külsõ-belsõ élõsködõktõl mentesen, veszettség ellen oltva, oltási könyvvel került szeretõ gazdához Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Anna és Atosz szerető Gazdihoz került Mind az 5 kölyök gazdára talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai segítségével Sánta az öregúr az Orpheus révén került sikeresen haza! Bözse szerető Gazdira talált!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek