rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Redbull egy téli estén elszökött, majd szerencsére sikerült felkutatni a gazdáját, aki hazavitte a kutyust

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Redbull egy téli estén elszökött, majd szerencsére sikerült felkutatni a gazdáját, aki hazavitte a kutyust
  A(z) Redbull egy téli estén elszökött, majd szerencsére sikerült felkutatni a gazdáját, aki hazavitte a kutyust című képet 2114 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Lálá kutyust a lakosság támogatása révén mentettük meg! Mázlis autós gázolás után több hónapig lábadozott, majd gyógyultan került gazdihoz Bobi az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően került szerető Gazdihoz Állatmentés, rehabilitáció - állatvédelmi munkánk mellett más állatvédő szervezeteket is támogatunk Vacok az adó egy százalék támogatás révén menekült meg Doby a harci jellegû kutyus megmentõhöz került Fifike az adó 1% felajánlások révén került szeretõ gazdihoz Cukor az Orpheus által, a lakosság támogatásának köszönhetõen került gazdihoz! Futka kutyus az adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetõen került új gazdijához Bogit hazajuttattuk az szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Masi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Szamba az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került haza Sólyom az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került szeretõ helyre Rexikét megmentettük! Megmentettük Molli kutyát! Ingrid az adó 1% felajánlások révén került szeretõ gazdihoz A telep kerítésén testvérével együtt dobta be egy ismeretlen elkövetõ Brutuszt, aki hamar szeretõ gazdához került! Adó 1 százalék támogatása révén Bogyó szeretõ helyre került Pötyi a németjuhász kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Szerető Gazdinál Vizsi!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek