rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Teddy szerető Gazdihoz került

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Teddy szerető Gazdihoz került
  A(z) Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Teddy szerető Gazdihoz került című képet 381 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Maxi szerető Gazdihoz került Zsimi a füles kutya az Orpheus révén és a lakosság nagylelkû támogatása által menekült meg Lekvár kutya megmentésével új reményt kapott! Pötyi az adó egy százalék felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdihoz került Kutyamentés: Ada Gazdihoz került! Mardel, az öreg németjuhász az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Totyit Orpheus mentette meg, és adta szeretõ gazdihoz! 1%-a felajánlásával még több, még sikeresebb lehet az állatmentõ munka! Balboa új gazdához került Teve szerető Gazdihoz került! Dodo Gazdihoz került! Az elkóborolt Fakót, a gazdája vitte haza az ebrendészeti teleprõl Mamusz adó 1% támogatásoknak köszönhetõen szeretõ gazdira lelt Ácsi az állatbarátok adó 1% felajánlásainak köszönhetően került vissza eredeti Gazdijaihoz Selli utcáról került az Orpheus Állatvédelmi Központjába, majd onnan szeretõ gazdihoz! Megmentettük és új gazdit kerestünk Balunak Matyit (Íriszt) a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Az adó 1 százalék felajánlások révén Bölcsi szerető Gazdihoz került Vajk (Fülöp) elkószált otthonról az Orpheus Állatmentõ Csapata az utcáról szedte össze, és juttatta vissza szeretõ családjához! Adóegyszázalék felajánlása révén Mogyoró szerető Gazdihoz került Falatka Gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek