rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Pull az utcán bolyongott, az Orpheus Állatmentõ csapat megfogta, rendbe hozta, gazdihoz adta. Támogassa adó 1%-ával az állatok megmentését!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Pull az utcán bolyongott, az Orpheus Állatmentõ csapat megfogta, rendbe hozta, gazdihoz adta. Támogassa adó 1%-ával az állatok megmentését!
  A(z) Pull az utcán bolyongott, az Orpheus Állatmentõ csapat megfogta, rendbe hozta, gazdihoz adta. Támogassa adó 1%-ával az állatok megmentését! című képet 2634 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Kutyamentés: Pogácsát az Orpheus hozta rendbe és adta gazdihoz! Utcáról mentett kutyus Megmentettük Dorka kutyust! Az Orpheus Állatvédõ Egyesület gazdát talált Bundásnak Maja már egy felelõs család tagja Új gazdira talált Pehely A kidobott Stafi is gazdihoz került A gazdit keresõ Fidó egy támogató révén az állatkozmetikában szépült meg! Kutyamentés: Rocky Gazdihoz került! Spuri már új szeretõ gazdijai mellett van Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba! Luna kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén került szeretõ gazdihoz Lõrinc kutyát az adó 1 százalék felajánlások révén sikerült gazdihoz adni Alma szerető Gazdihoz került! Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Anna és Atosz szerető Gazdihoz került Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetõen Mardel új gazdihoz került Bodri egy gáton kóborolt. Befogásra került, és új gazdát keresett neki az Orpheus Masi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Dorka az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Dellát megmentettük!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek