rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Vajk (Fülöp) elkószált otthonról az Orpheus Állatmentõ Csapata az utcáról szedte össze, és juttatta vissza szeretõ családjához!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Vajk (Fülöp) elkószált otthonról az Orpheus Állatmentõ Csapata az utcáról szedte össze, és juttatta vissza szeretõ családjához!
  A(z) Vajk (Fülöp) elkószált otthonról az Orpheus Állatmentõ Csapata az utcáról szedte össze, és juttatta vissza szeretõ családjához! című képet 2558 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Lomi cicát is örökbe adta az Orpheus Állatvédõ Egyesület Dorisz állatszeretõ gazdához került Androt a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Édi Black 04 is gazdira lelt az Orpheus Telepén Árcsi kutya megmentése a lakosság adó 1% -os támogatása nélkül sokkal nehézkesebb lett volna Állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően került Kevin szerető Gazdihoz Cirmi cica az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került szeretõ gazdihoz Állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen Mátyás és Snazi szeretõ gazdihoz került Matyit (Íriszt) a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Oki a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően került szerető Gazdihoz Szerető Gazdinál Bobby! Hiénát megmentettük! Lõrinc kutyát az adó 1 százalék felajánlások révén sikerült gazdihoz adni Az elkóborolt Fakót, a gazdája vitte haza az ebrendészeti teleprõl Pocok kutyust az állatvédõk az adó 1% támogatás révén juttatták szeretõ gazdihoz Szerető Gazdinál Aura! Csontit a fiatal, játékos, szuka kutyust örökbe fogadták Jós a cica is gazdihoz került! Szol az Orpheus állatmentõ munkája révén menekült meg! Támogassa munkánkat Ön is! Pajkos kutyát egy kedves családnak adtuk örökbe! Támogassa a kutyamentést adója egy százalékával!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek