rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Vajk (Fülöp) elkószált otthonról az Orpheus Állatmentõ Csapata az utcáról szedte össze, és juttatta vissza szeretõ családjához!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Vajk (Fülöp) elkószált otthonról az Orpheus Állatmentõ Csapata az utcáról szedte össze, és juttatta vissza szeretõ családjához!
  A(z) Vajk (Fülöp) elkószált otthonról az Orpheus Állatmentõ Csapata az utcáról szedte össze, és juttatta vissza szeretõ családjához! című képet 2682 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Kutya Csapat - Orpheus védencek Bogit hazajuttattuk az szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Pulzus az adó egy százalékok felajánlása révén menekült meg és került új gazdához Az Orpheus megmentette Millit Bigit és Cilát visszajuttattuk gazdájának! Sapit Gazdihoz juttattuk az szja 1% felajánlásoknak köszönhetően Vizest a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Szini és Szoni kutyák megmenekültek - adó 1% támogatása révén még több kutya és cica tud megmenekülni, köszönjük! Vándor az ucán vándorolt, amikor befogásra került, majd a gazdikeresõ program segítségével új gazdára talált Adó 1% állatmentésre - Joshit sem tudtuk volna megmenteni lakossági segítség nélkül! Szefi kutyát az Orpheus Állatvédõ Egyesület támogatói nélkül lehet, hogy nem tudta volna megmenteni Korom új szeretõ gazdára lelt! Foxer kutya az Orpheus és az állatvédelmet támogatók révén menekült meg Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Patti szerető Gazdihoz került Domit a felajánlott szja 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Adó egy százalék támogatása révén Dabas megmenekült és új gazdára talált Megmentettük! Szerető Gazdinál Sólyom! Ponó a pincsi kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Dellát megmentettük! Csantit az Orpheus Állatmentõ Csapat a lakosság támogatásának köszönhetõen tudta utcáról befogni, rendbehozni, örökbe adni
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek