rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Sziporka a vadászgörény az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Sziporka a vadászgörény az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz!
  A(z) Sziporka a vadászgörény az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! című képet 2846 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Makk adó 1 százalék támogatásoknak köszönhetõen szeretõ gazdira lelt Teri-teto az adó 1% felajánlásoknak köszönhetõen menekült meg és került szeretõ gazdihoz Melit utcán találtuk, az Orpheus Állatvédõ Egyesület felnevelte, szeretõ gazdihoz került Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Terike szerető Gazdihoz került Rexikét megmentettük! Geri kutya az utcáról az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg, és került szeretõ gazdihoz Rencsit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Hádészt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Bel Ami otthonról kóborolt el, majd szerencsésen visszakerült gazdájához goldit utcáról mentette az Orpheus Állatvédõ Egyesület Athosz az adóegyszázalék felajánlások révén került szerető Gazdikhoz Pocok a tacskó az Orpheus állatvédelmi munkája révén került szeretõ gazdihoz Az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette Ilit Sada az adó 1% felajánlásoknak köszönhetõen került új gazdihoz Megmentettük Maja kutyát! Szefi kutyát az Orpheus Állatvédõ Egyesület támogatói nélkül lehet, hogy nem tudta volna megmenteni Piroska új Gazdira talált! Pocit a gazdája vitte haza az ebrendészeti teleprõl Megmentettük Puppy kutyust! Kicsi Bill is új gazdit talált az ebrendészeti telepen
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek