rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Sziporka a vadászgörény az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Sziporka a vadászgörény az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz!
  A(z) Sziporka a vadászgörény az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! című képet 2778 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően Mackó szerető Gazdihoz került Kutyamentés: Ezel kutyát az Orpheus megmentette, és sikeresen gazdihoz került! Cuki az állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően Gazdihoz került Boci az utcáról került a telepre, majd pár nap alatt új gazdija haza is vitte! Pötyi az adó egy százalék felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdihoz került Elütött kutya: megmentettük, felépült! Támogatását hálásan köszönjük! Lada és két testvére is állatbarát családhoz került! A kidobott két testvér hamar új gazdira tálált az Orpheus telepén Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Dia szerető Gazdihoz került Task02-t megmentettük! Adó 1% állatmentésre - Joshit sem tudtuk volna megmenteni lakossági segítség nélkül! Nádas az állatbarátok adó egy százalékának felajánlása révén menekült meg Sanyit megmentettük és új gazdit kerestünk neki! Kutyamentés: szerető Gazdihoz került Balma! Pufit újszülötten az utcán találta, felnevelte az Orpheus, és a végén gazdihoz került! Adó 1% felajánlása révén Málna szerető Gazdihoz került Kuky az adó 1 százalék támogatásoknak köszönhetõen talált szeretõ gazdira Samu az állatvédelmi munka révén került vissza otthonába! Tysont örökbe fogadták az ebrendészeti teleprõl Árcsi kutya megmentése a lakosság adó 1% -os támogatása nélkül sokkal nehézkesebb lett volna
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek