rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Sziporka a vadászgörény az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Sziporka a vadászgörény az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz!
  A(z) Sziporka a vadászgörény az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! című képet 3281 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Hiénát megmentettük! Adó 1 százalék támogatása révén Seron új gazdira talált Adó egy százalék támogatásával Dzsumi új gazdira talált Szini adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetõen új gazdira lelt A három barna, kan, keverék kutyust is örökbe fogadták Csontit a fiatal, játékos, szuka kutyust örökbe fogadták Neville az utcáról mentett kutya az Orpheus munkájának köszönhetõen menekült meg, és került szeretõ gazdihoz - támogassa az állatmentés adó egy százalékával! Állatbarátok Szja 1%-nak köszönhetõen Dezsõ szeretõ gazdihoz került Macsót az állatvédõk az adó 1% támogatás révén mentették meg és adták szeretõ gazdához Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai gazdit találtak Pannak is Baba: A megfigyelési idõ letelte után, a teljesen egészséges cicust gazdája haza vitte Adó egy százalék felajánlása révén Safe szeretõ gazdikra talált Csonginak rövid idõn belül megfelelõ örökbefogadót találtunk Megmentettük Dorka kutyust! Bogyinak szeretõ gazdit találtunk Pitét egy új gazdi vitte haza az algyõi teleprõl Barti az utcán kóborolt, amikor megtalálták. Az Orpheus telepén talált új gazdira Rocky új gazit talált Pici egy kutyafalka tagjaként került az Orpheus telepére. Majdnem egy évbe tellett, mire gazdára lelt - Köszönjük! Kata a németjuhász az Orpheus Állatmentõ csapata által került új gazdihoz! Támogassa adó 1%-val az állatok megmentését!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek